Мама народила трьох дочок в один й той самий день

Крістен очікувала, що проведе третій день народження своєї першої дочки Софії у пологовій палаті, коли була вагітна своєю другою дочкою Джиліан. Крістен прийшла на прийом до лікаря після святкування дня народження Софії у 2018 році, де виявилося, що вона має високий кров’яний тиск, того вечора медичний персонал лікарні вимушено викликав у неї перейми. Її дві дівчинки святкували свій день народження у 2021 році, поки їхня мама народжувала Мію, їхню третю сестру. Софія, її старша дочка, твердо повідомляла всім знайомим, що в цьому році народиться ще одна її сестра – і знову на її, вже шостий, день народження. У Софіі, Джиліан і маленької Мії різниця рівно в три роки: Софії 6 років, Джиліан – 3 роки, а маленькій Мії тільки завтра виповниться два місяці.

Advertisements

Sophia, Giuliana, and baby Mia are all three years apart in age: Sophia is six, Giuliana is three, and baby Mia will be two months old tomorrow. За словами доктора Крістін Гревз, акушера-гінеколога лікарні Orland Health Winnie Palmer для жінок і немовлят, яка не є лікарем Крістен, шанси народити трьох дітей в один і той же день неймовірно малі. Сімейство Каммінс з Вірджинії занесено в Книгу рекордів Гіннесса за кількістю дітей, що народилися в одній сім’ї в один і той же день, – їх п’ятеро.2 0 лютого народилися Кетрін, Керол, Чарльз, Клаудія і Сесілія, хоча й в різні роки.

У 1977 році Книга рекордів Гіннеса визнала цю сім’ю “єдиною перевіреною сім’єю, в якій народилося п’ятеро дітей з однаковою датою народження в різні роки”. У 1977 році шанси на те, що це станеться, були розраховані як 17,7 мільярда до 1. Грейвс також повідомила виданню, що тільки 5% дітей народжуються в визначений термін. Крітен мала народили Софію на два тижні раніше, і мати припускала, що вона може народити раніше терміну, призначеного на 29 серпня, коли вона була вагітна Джуліаною. Софія і Джуліана разом вибирають тему вечірки — з Мією порадяться, коли вона підросте, — а Крістен стежить за тим, щоб у кожної дівчинки була рівна кількість гостей і подарунків. Незважаючи на те, що всі три рази вона вагітніла за допомогою ЕКЗ, вона сказала CNN, що це не повинно було збігатися з днями народження її дітей. Незважаючи на це, Крістін зізнається, що іноді не може повірити в таку ймовірність. Будь ласка, поділіться цією історією зі своїми друзями та родиною.

Advertisements