Безцінна реакція малюків на те, що тато задув усі свічки!

У чарівній черзі сімейних урочистостей один момент виділяється як воістину чарівний – безцінна реакція малюків, коли тато нахиляється, щоб задути свічки. Це сцена, яка розгортається з передчуттям і радістю, створюючи моментальний знімок чистого, нефільтрованого щастя, яке закарбовується у серцях усіх присутніх.

Коли свічки мерехтять на святковому торті, в кімнаті панує тиша. Широко розкриті від хвилювання дитячі очі спрямовані на тата – головного героя цієї зворушливої історії, який нічого не підозрює. Кімната наповнюється енергією свята, і маленькі обличчя освічуються світлом свічок, відбиваючи тепло, що походить від серця сім’ї. І потім, глибоко зітхнувши, тато нахиляється вперед, готовий погасити танцюючі язики полум’я. Діти затаїли подих, знімаючи тишу перед вибухом радості. Коли подих тата торкається свічок,

Advertisements

лунає тріумфуючий звук — свічки гаснуть від вітерця, і на короткий час панує темрява. Взрив вигуків, аплодисменти та плач малюків. Жартівлива образа, яка поширюється по кімнаті – не що інше, як пік емоцій! У розпал святкування реакція на обличчях сім’ї та друзів просто безцінна!

Advertisements