Дружина почула, як чоловік уві сні говорив з Марією, і стала підозрювати його в зраді. Але те, що з’ясувалося в результаті, вразило її.

Андрій та Тетяна щасливі у шлюбі. Мають двох дітей. Чоловік натішитися не може на свою дружину: і розумниця, і красуня. Відносини між ними анітрохи не охолонули, з часів освідчення в коханні. Цьому, напевно, сприяє те, що дружина Таня ніколи не влаштовує склок і сварок з дрібниць. Коротше кажучи, знає як керувати чоловіком без істериk. Тому Андрій досі обожнює дружину. Якось, у суботу, Андрій вирішив влаштувати дружині романтичну вечерю. Взяв у магазині пляшку червоненького, Танині улюблені цукерки, і коли діти лягли спати, запросив дружину до вітальні.

Приглушене світло, тиха, м’яка музика, свічки та частування. Таня, побачивши приготування, засяяла і поцілувала чоловіка. – Я все збиралася тебе спитати, – раптом спитала Таня, – у вас у конторі є Марія. Андрій працює у приватній охоронній компанії. По-більшості мужики, але ж і жінки є. – Клава є, кухарка. Алла є, бухгалтере. А Марії немає, – відповів чоловік. – У зв’язку із чим питання? – Ну… Був випадок. Приходжу з роботи, ти після зміни спиш, весь укутався, лише ніс стирчить. У нього я тебе й поцілувала. А ти уві сні почав говорити: “Манько, не можна! Кому сказав?! Перестань!”. Андрій подивився на Таню, потім спохмурнів.,згадуючи, а потім розреготався від щирого серця.

Advertisements

То це у нас собачка була. Маня. Не породиста, але чудова охоронниця. Я їй завжди з їдальні поїсти приносив: то кісточку, то хлібця, то шматочок котлетки. Вона дуже раділа і все намагалася мене лизнути. Але її вже років сім як немає. Що ж тоді не поцікавилася? – Спершу хотіла спитати, запідозрила, що в тебе інша з’явилася. Потім більше нічого підозрілого не помітила, то й залишила на потім. – І стільки років мовчала? Пам’ятала і жодного разу не спитала? Ну і нерви у тебе, кохана…

Advertisements