Антон не приховував від дружини нічого, навіть те, що збирався на зустріч із колишнім коханням. Тільки ось дружина це так просто не сприйняла.

Оля вийшла заміж за Антона рік тому. Нині на шостому місяці ваrітності. Чоловікові тридцять років. Ченцем, звичайно, не жив. Були у його житті жінки. З однією з них, Томою, вони навіть одружуватися збиралися сім років тому. Але щось не зрослося, і вони розлучилися. Ось із нею він і встановив стосунки через фейсбук. Причому жодних таємниць від дружини не робив з цього. Все їй показував, розказував. Додав до друзів, сказав про це дружині. До того ж докладно розповів хто така Тома. З листування таємниці теж не робив. Показував дружині, що вони пишуть один одному.

Та й показувати там нічого – “Привіт! Як справи?”, вітання у свята. Тома, як розповіла у листуванні, вийшла заміж, з чоловіком переїхала в інше місто, народила сина, зараз у розлученні, живе все там же працює і виховує сина. А нещодавно, у повідомленні, написала Антону, що збирається приїхати до столиці, відвідати матір. Запропонувала зустрітися, посидіти у кафе, поговорити, згадати минуле. Антон, на превелике невдоволення Олі, з радістю прийняв пропозицію. – Антон, ну це ж ненормально, призначати побачення з колишньою пасією, при тому, що в тебе є дружина. Ваrітна, між іншим! – висловила своє незадоволення дружина.

Advertisements

Нічого ненормального в цьому немає, – відповів Антон. – по-перше, ми підемо разом з тобою, по-друге, якби Тома була просто моєю однокласницею, а не колишнім коханням, ти б не ревнувала так. – Все одно б ревнувала. Посидите, вип’єте по келиху червоненького, і хто знає, куди вас крива виведе, – продовжує заперечувати Ольга. – Ну, ти ж зі мною будеш! Яка крива? – заперечує Антон. – Та ти на мене глянь! Ваrітність мене знівечила! Пузо, набряки, тиск! Сидіти довго не можу. Ходити тим паче. І потім, ви там минуле згадуватимете, а я очима плескати? Не хочу нікуди йти! І ти не йди, будь ласка… Антон надувся, але прохання дружини таки задовольнив.

Advertisements