Свекруха відразу не злю била свою невістку, але син Іван не встав на захист дружини. А через кілька років Наталя втерла всім ніс!

Дивлячись на відносини свекрух і невісток, можна за голову братися. Цікаво, чим керуються дорослі жінки, коли гноблять дружин своїх синів? Як би там не було, але за все рано чи пізно доведеться розплачуватися. Тільки ось усвідомлення помилок часто приходить тоді, коли нічого вже не повернути.Після весілля Іван і Наталія жили в будинку свекрухи. Жінка постійно лаяла невістку — не так виглядає, не так говорить, не так готує, не так миє підлогу. Одним словом, все не так.Наталя постійно просила чоловіка про переїзд. Але Іван все тягнув. То не хоче зв’язуватися з іпотекою, то немає грошей на знімну квартиру, то ще щось. Після кожного такого розмови Іван просив Натлюу потерпіти ще трохи. І вона терпіла.

Йшли роки. У Наталії та Івана народилася дочка, потім ще одна. А вони як і раніше жили разом зі свекрухою. Правда, поява онуків злегка розтопило серце жінки. Вона цілком і повністю була поглинена своїми онуками і навіть перестала приставати до невістки.Коли малятка підросли, Наталя влаштувалася на роботу в солідну фірму. Це було для неї ковтком свіжого повітря і можливістю якось себе реалізувати. Здавалося, життя налагоджується. Але тільки здавалося …
Одного разу в гості до свекрухи прийшла її сусідка і почала розповідати, що бачила, як Наталя сідала в машину до якоїсь людини. Після цієї розмови свекруха, потираючи руки, чекала невістку будинку.Коли Наталя прийшла додому, мати Івана буквально накинулася на неї, звинувачуючи її в усіх смертних гріхах. Але невістка відреагувала спокійно. Вона відповіла, що це була машина її начальника. І крім неї в салоні сиділо ще двоє колег — вони всі разом їхали на переговори.

Але свекруха, здавалося, нічого не чула. Вона погрожувала все розповісти синові. Наталя була не проти. Вона знала, що її чоловік — розсудлива людина, яка не повірить в такі фантазії. Як вона помилялася!На наступний день, повернувшись з роботи, Наталя застала свого чоловіка в нетверезому вигляді. Він досить агресивно звинувачував її в невірності, а потім і зовсім накинувся мало не з кулаками. А свекруха задоволена стояла за дверима, слухаючи пронизливі крики.
Ледь настав ранок, Наталя пішла на роботу. Її начальник виявився дуже хорошою людиною. Він допоміг їй знайти житло, подати на розлучення і забрати дітей. Дівчині довелося починати жити заново.І у неї це дуже добре вийшло. Вона досить швидко прийшла до тями після розлучення, отримала підвищення і навіть зустріла нову любов. Вже через 2 роки Наталя знову вийшла заміж і народила новому чоловікові сина. А що ж Іван і його мати?Після відходу Наталії Іван сильно запив, а в сусіди свекрухи почали осудливо тикати пальцями. Жінка усвідомила, що накоїла, і навіть намагалася повернути невістку. Але, звичайно, було вже пізно.Через кілька років Наталя зглянулася над колишніми родичами і вирішила показати їм старших дочок. Вона приїхала до будинку колишнього чоловіка на дорогій машині, доглянута і квітуча. Побачивши Івана і заплакану свекруху, вона зрозуміла, що зло не залишилося безкарним.