Кирило шукав свою дочку 20 років, а коли нарешті знайшов її, в світ вийшла неса мовита правда про її маму

Кирило відзначав свій ювілей. До нього додому прийшло багато гостей, адже він був начальником на фірмі, тому всі колеги вирішили його привітати. Хтось постукав у двері, і іменинник вирішив сам відкрити. На порозі стояла мила дівчина років 20, вона була на когось сильно схожа, тільки Кирило не міг згадати на кого. – Здрастуйте, я Яна. Пам’ятаєте Марину Романову, я її дочка. Я прийшла, щоб поговорити з вами. – Ах, Марина … ось на кого ти так схожа. У мене сьогодні день народження, ти проходь за стіл, а потім поговоримо. Коли всі гості розійшлися, Кирило покликав Яну до себе в кабінет. Дівчина почала свою розповідь: – Мама померла три місяці тому, вона дуже сильно хво ріла

. Але перед смер тю вона попросила, щоб я прийшла до вас і сказала, що ви являєтесь моїм батьком. – Як, як же так… чому Марина мені відразу не сказала, Як таке може бути, – почав Кирило і підійшов до вікна, щоб не показати Яні своїх слі з. – Так вийшло, що з вами вона була знайома зовсім небагато, а потім ви поїхали в інше місто, а мама вийшла заміж. Але цей шлюб недовго тривав, всього 5 років. Кирило вирішив, що навіть якщо він так і не виховав свою дочку з народження, то просто зобов’язаний зробити це в її дорослому житті. Яна влаштувалася працювати до батька на фірму, там же і знайшла свою любов-Антона. Зіграли красиве весілля, а потім Янка заваrітніла.

Тільки під час полоrів вона втратила багато крові, у неї були ускладнення, так що потрібно було робити переливання. Батько погодився дати свою kров для порятунку доньки. Але лікарі сказали, що він їй зовсім не батько… у них не сумісні групи крові. Але kров Антона підходила, так життя Яни було врятоване і народився здоровий синок. Кирило був такий радий, що все обійшлося, але думка про те, що Яна все ж не його дочка – не давала спокою. Як же так, невже Марина помилилася і все життя думала, що Яна дочка Кирила. Він вирішив не розповідати про це Яні, нехай думає, що у неї є батько. Марина все одно померла, її не повернути. Так нехай у дівчинки буде сильна оnора крім чоловіка. Кирило тим більше так прив’язався до неї і до свого онука, що всі умовності пішли на другий план.