Син не покликав мене на своє весілля, думала не витримаю, але коли дізналася, що зробила моя сестра, це було останнім уда ром для мене

Так склалося, що мій син зі мною не спілкується. Одного разу мій син вирішив познайомити мене зі своєю дівчиною. Вона жила далеко і тому він попросив мене, щоб я залишила її вдома у нас. Вранці я накрила на стіл, двері відкрив син зі своєю дівчиною. Дуже підозрілою вона мені здалася тоді: – А можна подивитися ваш паспорт? – Аж надто молодою вона мені здалося, на вигляд років 15. Дівчина в сльо зах мало не втекла, і мій син слідом за нею. Я переживала за сина, не хотіла, щоб він щось накоїв з нею. Під вечір мені прийшло смс: “мама, я залишаюся у мами Каті”. Синові моєму на той момент було 21, не хотілося вже мені йому в цьому віці возити передачки.

Десь через тиждень вони прийшли, його дівчина демонстративно простягнула мені до обличчя паспорт і де було написано, що їй 23 роки. З того моменту я стала для них ворогом номер один. Потім я дізналася від знайомих, що він син мій збирається одружитися на цій Каті. Я хотіла допомогти їм з весіллям, але мене і слухати ніхто не хотів. На весілля не покликали. Коли прийшла-була небажаним гостем. Я вирішила поїхати до сестри, там мене зустріли як найближчу людину. А потім почалася розмова з сестрою. Сестра хотіла відправити до мене жити свою дочку і її чоловіка з дітьми, вони хотіли влаштуватися в місті на роботу, і тому їм потрібна була моя прописка.

Вдень я ненавмисно підслухала розмову сестри з моїм сином. Вона поливала мене брудом, говорила, що я ходжу по бабках і роблю моєму синові змову на роз лад в сім’ї, сестра просила, щоб мій син нічого не передавав мені. Увечері я поїхала. Перебувати з ними мені було огидно. Я не хотіла з’ясовувати стосунки, говорити, що я все чула. Найбільше мені було прикро, що мій рідний син вірив у це; мені навіть здається, що цей дзвінок був не першим. Тому що не бачу сенсу, навіщо моя невістка ображається на мене. До того ж, стало ясно, що сестра вже давно поливає мене брудом за спиною. Не знаю, що робити, порадьте! Може, влаштувати очну ставку сина і сестри?