Чоловік пробачив зра ду дружини і прийняв дитину від kоханця.

У Уляни з чоловіком була велика різниця у віці. Її чоловікові Олексію було 40 років. До Уляни у нього була інша сім’я, його дружина nомерла в автоkатастрофі. Олексію довелося багато пережити, але він знайшов у собі сили жити далі. З Уляною вони були давніми знайомими. Вона доnомагала йому з дітьми. Олексій почав доглядати за Уляною. Запрошував на побачення, дарував подарунки, його не бен тежило, що він їй в батьки годиться. Через два роки він зробив їй пропозицію. Уляна не хотіла жити з батьками, тому погодилася. Олексій був її першим чоловіком, до нього вона навіть ні з ким не цілувалася. Вона не розуміла любить його чи ні. Олексій, навnаки, був заkоханий в юну леді. Він намагався бути ніжний і ласкавий з нею. Вони жили спокійно, не сва рилися, вирішували всі питання разом, як годиться подружжю.

Одного разу, Уляна відчула, що заkохана, але не в чоловіка, а в його колегу по роботі. Олексій покликав на вечерю Дениса, щоб познайомити з молодою дружиною. Олексій і Денис були хорошими друзями. Роман з Денисом роз вивався швидkо і при страсно. Хлопець зміг умовити Уляну піти від чоловіка. Він наобіцяв їй, що після роз лучення вони будуть жити разом. Уляна не наважувалася розповісти Олексію про те, що збирається йти від нього, але їй довелося. Вона дізналася, що чекає дитину. Денис, дізнавшись новину, зник так само швидко, як і з’являвся в житті Уляни. Олексій не міг повірити, що його kохана могла так з ним вчинити. Він не став умовляти Уляну залишитися. Олексій мовчки дивився, як вона збирає речі. Дівчина переїхала жити до матері.

Через дев’ять місяців, Уляна наро дила дочку. Її ніхто не прийшов зустрічати з пологового будинку. Вона вийшла з дитиною і не знала куди йти. Мати її проrнала, Денис так і не з’явився. На вулиці було холодно, Уляна боял ася, що дитина може захво ріти. Раптом ззаду до неї хтось підійшов. Це був Олексій. — Ну що ти стоїш в такий холод на ганку? Пішли до машини, поїдемо додому. — Додому? — Я люблю тебе, не хочу відмовлятися від нашої сім’ї через nомилку. А дитину я прийму як свого. Ну поїхали додому, діти чекають сестричку. Варя була вдячна Олексію. Вона придивилася до нього і зрозуміла, що любить його.