— Мені не потрібна чу жа дитина! Знайди собі звичайну дівчину! — сказала мені мама, коли дізналася правду

— Бачили тебе вчора по телевізору, не чекали від твого сина, від кого, але не від нього! їде до столиці і рідну матір кидає! — Так, проміняв мати на баrату стару. Я єдиного прошу, щоб він хоч заглядав до мене. Не дозволяє йому стара! — приклала хустку до очей мати Іллюші, а сліз-то нема. Поруч проходив друг Іллі і краєм вуха почув розмову бабусь, не витримав і вирішив втрутитися. — Жанно Аркадіївно, може вистачить уже. Ви не знаєте, чому Ілля їде так далеко від вас, чому ви не розповідаєте правду подругам? -Іди, Семен. У тебе, що діл немає своїх? — Перебила його мати Іллі. — Сюжет ще такий вигадали – Голлівуд відпочиває! – посміхнувся Семен. — Якщо ви не розкажете правди, то я її розповім! Досить брехати!

— Мені здається ти кудись йшов, ну то йди. — ввічливо перервала його Жанна. — Ви на всю країну сина зганьбили і його дівчину. Я таки розповім. Жанні Аркадіївні завжди не подобався вибір сина, цього разу дівчина Юля ще більше дра тувала жінку. — Ілюша, стільки дівчат хороших. Таня, як тобі з п’ятого поверху? — Мам, ти ж знаєш, ми з Юлею готуємося до весілля, яка ще Таня? – перебив мати Ілля. — Ти знаєш, що наречена твоя безплідна? — Я знаю, мені цікаво, звідки ти це знаєш? Жінка промовчала, у ліkарні в якій обстежилася дівчина, працює її сестра, вона то й розповіла все жінці. -Я поки що дітей не планую, дитину можна і в дитячому будинkу взяти.

-Мені не потрібна чужа дитина! Знайди собі звичайну дівчину! Чоловік пішов, йому не було приємно чути такі слова від матері. У будинку на нього чекала заnлакана Юля, він не розумів, що відбувається. — Твоя мама розповіла всім, що я безплідна, навіщо вона так зі мною? – nлакала дівчинка. — Нічого. Скоро ми поїдемо. Все буде добре. – заспокоював дівчину Ілля. Ось у чому була історія, жодної старої баrатої невістки й не було. Жанна Аркадіївна розповсюджувала неправдиву інформацію, щоб пара розлучилася. Про Юлю подруги жінки знали, вона просто не хотіла нагадувати їм; якось вона вже розповідала їм про неї, але казала, що син розлучився з дівчиною.