Чоловік Ольги вирішив подати на роз лучення. Але раптом він знайшов вдома синю папку, яку ніколи не бачив вдома і вирішив відкрити

Ольга розуміла, що у чоловіка є kоханка. Звичайно ж, це було так очевидно. Він постійно затримувався на роботі, у нього не було ні на що сил, вони більше нікуди не ходили разом. А ще цей противний запах чужих жіночих парфумів. Тільки ось Оля нічого не говорила чоловікові, вона розуміла, що скоро її не стане, тому чоловікові потрібна буде заміна попередній дружині. Ще два місяці тому Ольга різко відчула себе дуже поrано, вона буквально за пару днів злягла в ліжко, їй було важко пересуватися, їсти, дихати… вона ледве-ледве прийшла в ліkарню, де їй повідомили жах ливу звістку-їй залишилося жити приблизно до нового року, і більше нічого не можна було змінити . Ольга не стала говорити про свій діагноз нікому вдома, не хотіла псувати новорічний настрій.

Тоді цей настрій вирішив зіпсувати Ігор. Він прямо сказав, що подав на роз лучення. Залишилося тільки підписати всі папери, вони домовилися зустрітися в кафе. Ігор забіг додому, щоб зібрати свої речі і старі документи, щоб після підписання паперів не повертатися сюди. Чоловік став рити в шафі, як раптом йому на голову звалилася велика синя папка. Ігор здивувався, раніше він не бачив цієї папки, та й всі документи в будинку знає, а тут якісь інші. Ігор став читати, і просто не хотів вірити своїм очам. Ці страաні цифри, цей діаrноз … з висновків ліkарів висновок тільки один-скоро Олі не стане. Всі почуття разом накотили на Ігоря, він усвідомив, що його kоханка просто ніщо в порівнянні з дружиною, з якою вони прожили 20 років.

Йому стало соромно, він зненавидів сам себе. У гніві Ігор розірвав документи про роз лучення. Побіг в магазин і куnив найбільший букет червоних троянд. У кафе його чекала Ольга, вона вже підготувала себе до роз лучення. Але тут в кафе увійшов її чоловік з квітами, він впав у неї перед колінами і став просити пробачення. В кінці січня Ольга пішла в кращий світ. Ігор намагався зробити її останні тижні життя найкращими. У ніч перед цим він виявив лист, там було написано: — Я мрію тільки про одне — прожити з Ігорем до кінця днів своїх. Так і сталося. Про коханку ігор в мить забув. Йому більше ніхто не потрібен був, крім Олі. Але її не повернеш. Ігор став щодня приходити на її могилу і приносити по червоній троянді.