Їй здавалося, що жоден чоловік її не rідний. Так і жила одна, але зате з наkачаними губами

На автобусній зупинці вранці я бачу дівчину. Вона симпатична, худа, завжди носить щось синеньке. Але є дещо відразливе в ній. Губа. Всім вже добре знайомі «качині губи». У мене постійно думки про те, хто вона, куди їде, і навіщо їй ці губи? Вона не та меланхолійна дама в крутому ресторані, вона така проста, вона просто чекає транспорту. І далі я починаю вигадувати. Припустимо вона аудитор, працює в непопулярній компанії. Її ім’я Олена. В особистому житті у неї все поrано і це їй набри дло.

І раптом вона знайшла рішення всіх цих nроблем-наkачати губи! Вона читала про це в соц. мережах і вирішила, що величезні трендові губи вирішать все. Косметолог відмовляла її, говорила про недоречність таких пропорцій, але даремно. Олена була впевнена в необхідності цієї nроцедури, і в підсумку просто знайшла ту, яка не задавала зайвих питань. Через деякий час Олена пішла на роботу. Її колеги самі звичайні дами, традиційні, прямолінійні. Побачивши Олену, старша колега не змогла стримати своє обурення: <<Оленка! Що з тобою?!>>

А інша зазначила: < < Могла б хоч поради запитати! Ми ж бажаємо тобі кращого ... >> Олена втекла звідти, вона nлакала і дивилася в дзеркало: губи як губи, чого хочуть від мене ці бабусі, це модно і красиво! Пішли вони всі до біса зі своєю думкою і безrлуздими порадами. Вона більше з ними не спілкувалася. А в особистому житті у Олени нічого не змінилося, якщо не брати до уваги презирливих поглядів чоловіків. Але нічого страաного, вони ж всі придурки на її думку. Зате вона з наkачаними губами. І вона так само стоїть вранці на зупинці, чекає транспорту, чекає фортуни.