Свекруха Взяла Нашу Дочку До Себе На 2 Дні, Так Як Я Захво Ріла. Але Коли Вона Повернулася Додому, Я Відразу Здогадалася-Тут Щось Не Те

Відносно недавно я за хворіла. Чоловік працював, ми вирішили відправити дочку до своєї бабусі на пару днів. Моїй Христині 4 рочки. Вона дуже спокійна, добра і товариська дівчинка, але після 2 днів з бабусею її ніби підмінили. Уявляєте, як я здивувалася, коли ось ця моя товариська дівчинка і слова не сказала про те, як вони з бабусею проводили час – чим займалися і що їли. Я питала, намагалася домогтися емоцій, але дочка закрилася в собі і ніяк не йшла на контакт. Я вже злякалася, але подумала, у неї з віком не за день, а за годину змінюється настрій. Апогеєм цієї історії стало те, що мені подзвонила вихователька Христі з дитячого садка і сказала, що моя дочка див но і поrано себе вела. — Вона сказала дівчині, що сидить поруч, що виллє кашу їй на голову, якщо та не буде їсти. Тут в моїй голові склався пазл:

свекруха так говорила моїй доньці, а та, звісно, перейняла цю поведінку. Я знала, що моя свекруха далеко не типова особистість, але говорити таке дівчинці, яка і так відрізняється своєю вихованістю, це хіба в порядку речей? Свекруха у мене любить всіх перевиховувати і підлаштовувати під себе. До цього додається і те, що вона не знає онучку – її характер, переваги в їжі, чим любить займатися у вільний час. Але в будь-якому випадку така аrресія з дитиною неприйнятна. На жа ль, зараз склалося так, що наша вихователька знає Христю краще власної бабусі. Але що бабуся сама при рідкісних зустрічах поводиться дуже аrресивно з онукою, а остання – вкрай вразлива особистість, скажу вам. Звичайно, в той же день я поговорила з донькою, пояснила їй, що це поrана поведінка, говорити таким тоном з людьми, і так робити не слід, адже ніхто не заслуговує до себе «поrаного ставлення». Моя дівчинка погодилася і сказала, що більше так робити не буде.

Адже такі люди-злі, раз вони зляться на інших, а Христя у мене – добра принцеса. Після цього я запросила на розмову чоловіка. Він сказав, що таку поведінку мами можна зрозуміти, в цьому немає нічого надзвичайного, адже саме так виховуються багато дітей, в тому числі і він. Для мене ж це неправильно. Я повністю проти такого застарілого шаблону виховання з погрозами і аrресією по відношенню з дитиною. Я вважаю, що в першу чергу я повинна бути подругою Христі. До того ж бабусі і дідусі повинні балу вати своїх онуків. Я знаю, що часто так буває, що вони люблять онуків більше власних дітей. Однак… не всім щастить. Нам ось така бабуся попалася. Я розумію, що це не означає, що Христю не люблять, але це неприємно бачити вплив бабусі на внучку в поrаному ключі.