Поліна Юріївна kупивши подарунки поїхала вітати внучку, але невістка Її навіть на поріг не впустила, у неї були серйозні nричини.

Пенсіонерка Поліна Юріївна ділилася своїми переживаннями. — Я, звичайно ж, все розумію. Діма вчинив з Ладою дуже поrано. Але причому тут я? Я ж їй нічого поганого ніколи не робила. Всього-то приїхала побачитися в онукою. Тяглася з цими сумками. А вона мене не те що ночувати не покликала, та ще й чаю не запропонувала. З колишньою невісткою Ладою син Поліни роз лучився близько року тому. Зустрів молоду дівчину-та й кинув сім’ю. Лада всі 10 років сімейного життя намагалася заваrітніти – але нічого не виходило. Проблема була в Дімі, але чомусь на всі обстеження він посилав Ладу. Коли дівчині нарешті вдалося заваrітніти і наро дити прекрасну дівчину, чоловік її змінився. Під час ваrітності Діма носив дівчину на руках, а як тільки малятко з’явилося на світ – чоловік став зовсім іншою людиною.

Лада швидко дізналася про пригоди свого чоловіка, зібрала речі і поїхала. Подала на роз лучення, і зараз отримує хороші алі менти. Дмитро з колишньою дружиною і рідною донькою не спілкується абсолютно. — Але в цій ситуації я взагалі не винна-нарікала Поліна. — Що я могла з ним зробити? Він же доросла людина. Бабуся кілька разів дзвонила своїй колишній невістці, щоб дізнатися, як поживає внучка. Кожне слово з неї доводилося буквально витягувати. На всі пропозиції від колишньої свекрухи Лада відповідала моментальною відмовою. — Я впевнена, що дітей у мого сина більше не буде. Я прекрасно розумію, що основна проблема полягає в ньому.

До того ж, він прямо говорить, що дітей він не любить. Виходить, це моя єдина внучка, дітей у мене більше немає, і як мені бути? Коли бабуся стала проситися до внучки на день народження, Лада сказала, що у неї немає можливості відзначити цей день. Але Поліна наполягла на приїзді, накупила подарунків і поїхала в столицю. — Але мене навіть на поріг не пустили. Лада сказала, що зараз виведе дочку у двір. А того дня на вулиці була жах лива погода. Ми простояли півгодини. Внучка зі мною толком не поспілкувалася. Звичайно ж, бачила мене рази 2-3 в житті. Я насильно віддала подарунки Ладі, а сама пішла вулицями-шукати недорогий готель… Як ви думаєте, хто правий у цій історії? Чи має Лада право чинити так з колишньою свекрухою? Невже жінка в чомусь винна?