Я Вже Хотів Робити Моїй Дівчині Пропозицію, Але Коли Вона Поставила Тарілку Борщу, Приготованого Нею, Переді Мною, Я Відразу Передумав

Я вже з мамою її познайомив, до батьків її їздив, як я міг таке не знати про неї? Я одружитися хотів з цією дівчиною, а вона мене в останній момент розчарувала. І як я раніше не перевірив у її кулінарні здібності? Вранці я покликав наречену на вечірній променад. Вийшли прогулятися парком, а на зворотній дорозі дівчина запропонувала мені зайти до неї. Розбовталися ми тоді в неї вдома, випили чай, щоправда не їли нічого.Я не став щось говорити, вона студентка, напевно, rрошей небагато. Але поки що гуляв з нею і сидів стільки ж – зголоднів.

Дівчина моя по звуку мого живота зрозуміла, що я був таки сильно голодний. -Ти їсти хочеш? -Так, ні… — зніяковів я ще тоді, а що у мене в животі ніби кити всі одночасно відкинулися. -Ну, бачу ж, що хочеш. Давай я тобі щось приготую? -Ну добре. -Ти любиш борщ? -Ну так. – я аж зрадів, гадаю, правильну дівчину вибрав, борщ варити вміє, що ще для сімейного життя потрібно? -Зараз все буде.Зазвичай борщ нашвидкуруч не приготуєш, м’ясо довго варити. Але моя дівчина вирішила зробити фірмовий борщ – за власним рецептом.

Насамперед вона поставила варитися буряк. Вже тоді я помітив щось не гаразд. Збиралася робити борщ, у результаті там виявилися продукти із солянки. Я сидів і тицяв у витвір мистецтва своєї нареченої. З’їв, звичайно, кривдити її не хотів. Думав, пронесе. Сиджу вдома, зважую всі за та проти. Ну, не роз лучатися з kоханою через те, що вона готувати не вміє. Натомість зрозумів, що тепер шукатиму кулінарні курси. Може хтось порадить онлайн курси, або може якийсь канал подивитися в інтернеті?