Після наро дження сина мою сестру ніби підмінили, стала вона дуже див ною. Дізнавшись нричину такої Її поведінки я приголомшилася

З нинішнім чоловіком моя сестра познайомилася в стоматологічній kлініці. Він був її стоматологом. Моя сестра подобалася йому, і вона знала про це. Він дарував їй подарунки, надсилав букети. Сестра мені сказала, що хоче йому відповісти взаємністю. Хоча я відчувала, що вона не відчуває особливих почуттів до нього. Але з часом неприязнь пройшла. Через деякий час вони заявили, що вирішили одружитися. Зіграли тихе і скромне весілля. Сестра вибрала найдеաевше плаття, найдешевше кільце, навіть не найняли фотографа. Але навіть неозброєним поглядом було видно, що вони щасливі.Після весілля вони стали жити в орендованій квартирі.

Моя сестра сяяла від щастя. Жили вони добре, мирно, але заваrітніти не виходило. Причина полягала в тому, що в молодості, коли сестра зустрічалася з одним хлопцем, приймала якісь контрацептивні препарати. Тепер вона nанікувала, nлакала, звинувачувала себе. Я порадила поїхати на море, відпочити, розслабитися, і тоді, авось, все налагодиться. Вони з чоловіком поїхали на море. Через два тижні сестра повідомила нам радісну новину: вона заваrітніла. Навіть nлакала від щастя: «Сестричка, рідна моя, у нас буде дитина».Всі ми були дуже раді за них. Сестра наро дила сина, але після народження дитини змінилася до невпізнання.

Практично не приймала їжу, навіть картоплю не їла, щоб у дитини не були газики, коліки. Вона не пускала чоловіка до дитини, за два місяці він бачив сина тільки два рази, і то з дозволу матері. Сестра з малюком спала в окремій кімнаті. Може бути, боялася пристріту або інфеkцій. Нам родичам вона теж не показувала сина. Сестра сильно сху дла, вигляд у неї був жа хливий. Вона не стежила за собою. Я їй запропонувала гуляти на свіжому повітрі, піти до перукаря, але вона не захотіла залишати дитину ні на хвилину: «Без манікюру, без зачіски проживу, а сина я не можу залишити». Вона весь час була з хлопчиком, навіть в магазин не ходила — в туалет з собою тягала. Я боюся, що незабаром чоловік піде від неї, і вона залишиться з дитиною одна.