Мати залишила 2-річну дитину на морозі. Якби дворової собаки, ніхто не знає, що б з ним сталося.

Скільки всього є історій про те, як тварини рятували людей… то собака рятувала людину від землетрусу, то від nожежі, то ще від чого. Але, по-Вашому, чи може тварина врятувати людину від переохолодження? Виявляється, легко. Події даної історії відбулися взимку минулого року в Сибіру. В одному дворі жила біла собака. Всі жителі її підгодовували і дуже любили. Вона була дуже розумною і доброю, ніколи без причини не гавkала і ні на кого не наnадала. Так ось, був звичайний зимовий день. Температура -20 за Цельсієм. Людей у дворі практично не було. Тут виходить один з жителів двору на вулицю і бачить тіло собаки в заметі.

Точніше, він побачив тільки її спину, інша частина тіла була засипана снігом. Чоловік закричав, зібрав сусідів, і вони разом спробували врятувати собаку від снігового полону.Бо ялися, чи жива собака, чи не запізнилися вони. Але все з нею було в порядку. Собака щось ховала під собою. Піднявши її лапки, всі завмерли: собака лежала на дитині. Це був 3-річний хлопчик без верхнього одягу. Мати дитини не придумала нічого цікавіше, ніж покарати малюка, просто залишивши його на вулиці в такий мороз і без верхнього одягу. Розумна собачка вирішила укрити Малятко собою, своїм теплим хутром, поки хто-небудь із сусідів не врятує дитину від обмо роження.

Звичайно, ця ніч в обіймах суворого морозу відбилася на здоров’ї хлопчика.У нього було обмороження і температура, але обійми собаки виявилися вирішальними. Але не будь собаки, він би і до 3 своїх не дожив. Хлопчик врятувався. Собаку так і назвали-Герой. Тепер Героя ще сильніше любили і поважали всі жителі двору. Після цього випадку всі почали говорити, що між хлопчиком і героєм є якась містична зв’язок. Маму малюка позбавили батьківських прав, але це було менше з бід. Їй належало ще 4 роки позбавлення волі. І знаєте, ніхто її не пошkодував, адже тільки завдяки щасливому випадку її дитина залишилася живою.