Сусідка вимагає, щоб я лягала спати пізніше 11 вечора. На думку сусідки, я навіть не маю права ходити в туалет ночами. Тут мій тер пець ур вався.

Моя сусідка знизу написала на мене заяву до поліції. Річ у тому, що ми рік тому переїхали до цієї квартири. У тій квартирі, де ми жили раніше, були дуже галасливі сусіди, і вони нас заливали не раз.Ми з чоловіком дуже спокійні, ми не маємо дітей, домашніх тварин. Ми не влаштовуємо пиятики і не сkандалимо. У перший же день переїзду, коли я ненароком упустила ложку, моя сусідка заявилася в нашу квартиру і сказала, щоб я не шуміла, бо я їй заважаю. Я намаrалася їй пояснити і не скандалити з нею, і після цього намаrалася бути обережнішою.

Вдруге вона до нас прийшла додому о 2:00 ночі, тому що я включила в цей час пральну машину. Я пояснила, що дуже багато людей включають пральну машину вночі, тому що це зручно. Вони навіть ставлять спеціальні лічильники.Але з нею марно було щось обговорювати. А потім вона поскаржилася, що я ночами ходжу вдома. Тут мій терпець урвався. Виявляється, на думку сусідки, я навіть не маю права ходити в туалет ночами. А що мені робити? Не можу я терпіти до ранку?

Я вже не витримала, накричала на неї і сказала, що це її проблеми, якщо я їй заважаю і щоб вона до мене більше не приходила з таких питань. Вона сказала, що напише заяву до поліції.Сьогодні прийшов дільничний, я йому все пояснила, і він сказав, що я маю повне право ходити своєю квартирою, коли захочу. Я вирішила написати заяву на неї, щоб вона більше не мала права приходити до мене і скандалити.Вона напевно дуже сильно нах абніла, тому що я при першій зустрічі з нею розмовляла дуже чемно.