На моє весілля мама подарувала нам квартиру. Я оше лешила, так як ми ніколи не жили заможно, а коли я дізналася звідки і неї з’явилися rроші на квартиру, то ледь в неnритомність не вnала…

Ми молода сім’я, і наші батьки нам допомагають. Якось за загальним столом моя мама почала обурюватися і говорити, що сім’я чоловіка нам мало допомагає, і їй доводитися все тягнути на собі.У моєї матері було більше можливостей нам допомагати, у неї був свій магазин. Довгі роки вона займалася торгівлею і потроху розвивалася в цьому напрямку. З самого дитинства я вирішила, що піду іншим шляхом: мені не подобалися розмови торговців, вічно захаращений речами будинок. Але вона забезпечувала мене всім необхідним, купувала гарний одяг, обновки; в результаті купила мені окрему квартиру. Вона була занадто черствою, жадібною.

Часто мене критикувала, не любила моїх друзів. В університеті я зустрічалася з молодою людиною з інтелігентної, але скромною з фінансів сім’ї. З мамою не знайомила: раптом вичудить щось. Тільки йому не могла це пояснити.Коли ми подали заяву до РАГСу, то прийшов час їх знайомити. Мати відразу ж зацікавилася, хто він, чи є машина, квартира? Наскільки забезпечений? Дізнавшись, що у нього свого нічого немає, відразу втратила інтерес. Перше знайомство було жахливе: низка каверзних питань, нетактовні висновки, що він мене не зможе забезпечити. Коли я сказала, що ми подали заяву до РАГСу, мати здивувалася, але почала готуватися до весілля.

Про те, що я не хотіла пишного весілля, ресторану і сукні — вона не хотіла чути. Весілля все-таки відбулося.Батьки чоловіка подарували гроші, а моя мати купила квартиру. Всі були шоkовані, але як з’ясувалося — квартира була куплена давно і була пасивним доходом матері. Просто вона з пафосом вирішила подарувати нам її.І завжди вона незадоволена зятем-ніщебродом, а я пошкодую про свій вибір. Батьки чоловіка допомагають мовчки, фруктами і ягодами з дачі. А мати весь час незадоволена.Подарувала путівку на море, сказавши, що від них не дочекаєшся. Тільки навіщо мені все це, якщо вона цим руйнує мою сім’ю!