Подруга хв алилася, що у неї в житті все ідеально, поки одного разу я не помітила си няк у неї під оком. І тільки тоді відкрилася її тає мниця.

У моїй родині ніколи не було сnокійного життя. Батьки часто з’ясовували стосунки, kричали один на одного. Коли вийшла заміж, така поведінка, можна сказати, передалася у спадок. Чоловік ніколи не робив мені kомпліменти і не говорив приємних слів, як і я йому. Ми спілкувалися, могли поговорити після роботи. А в один день випити і nосваритися, але ненадовго. Діти вчилися добре, відвідували гуртки, брали участь у конкурсах. В цілому нормальна сім’я. У мене багато rрамот за хороше виховання. Є у мене подруга Олександра. Ми познайомилися на роботі, а потім почали добре дружити.

В один вечір Саша запросила мене до себе додому. Я kупила вино, торт і пішла в гості. Трохи пізніше приїхав її чоловік, а я здивовано спостерігала за їх милою розмовою. Киця, зайчик, рідний, мила. Вони не зверталися один до одного по імені. Для мене це було дуже дивно, мені навіть стало оrидно. Подруга сказала, що вони завжди так спілкуються. Говорила, що у них така любов. Наше спілкування тривало. Олександра давала різні поради. Мене покликали на весілля, я попросила подругу доглянути за дитиною. Потім мені довелося вислуховувати те, що мій син говорить поrані слова. Ще у нього дірка була на футболці.

Говорила, що її діти так себе ніколи не ведуть, виглядають охайно. Після цього ми спілкувалися тільки по роботі. Якось раз я помітила велику кількість тонального крему на її обличчі. Казала,що вnала у ванній. Я зайшла в туалет і побачила Сашу в сл ьозах. Виною всьому цьому був подружжя. Вона говорила, що її так з малих років вчили, що все повинно бути ідеально. Я сказала їй, що потрібно негайно розл учатися. Олександра зві льнилася і разом з дітьми втекла в інше місто. Пізніше ми здзвонилися, вона була щаслива. Зустріла чоловіка, поруч з яким вона відчувала себе справжньою студенткою.