Вирішила піти побачити онука, але коли невістка відкрила мені двері, я мало не скрикнула від жа ху. Побачене я ніколи не забуду …

Я завжди була проти майбутньої дружини свого сина. З першої зустрічі з нею я зрозуміла, що ця дівчина до заміжжя не підготовлена. Господиня вона взагалі ніяка. Познайомився син з невісткою в Інтернеті. Вона його на рік старша-їй тоді було 23. Вона з неблагополучної сім’ї. Ось уявіть: вона прийшла знайомитися з нами. Вела себе так, ніби вона взагалі в іншому місці знаходиться, нас тут не існує. Попила чай і відразу пересіла на диван в залі. Витягла телефон і стала там щось дивитися. Я спочатку подумала, що вона со ромиться. Вирішила її залучити до спілкування, запропонувала разом прибрати зі столу. Весілля вони вирішили не справляти, просто посидіти ввечері з друзями в кафе.

Вирішили до nологів пожити у нас, а потім зняти квартиру. Я була здивована, але невістка потроху стала відриватися від свого телефону і доnомагати мені. До речі, я помітила в ній талант смачно готувати і навіть полегшено зітхнула. Перед самими nологами ми молодим зняли квартиру поруч з нами і облаштували її. Все як годиться, зустріли з nологового будинkу, привезли невістку з онуком. Син на честь народження дитини подарував дружині планшет. Йдучи, ми їм сказали, що прийдемо, коли їм наша доnомога потрібна буде. Минув тиждень, а мені ж хочеться онука побачити.

Вирішила без дзвінка зайти до них. Невістка мені відкрила, тримаючи в руках не дитину, а телефон! А малюк заливається в кімнаті криком. В будинки-ж ах! Скрізь бруд, все валяється, гора посуду, купа не праної бі лизни, хоч машинка є. Невістка відклала телефон і почала щось клацати в планшеті. Я оглядаю онука — весь мокрий і кричить. Підмила його, переодягла в сухе, все одно кричить. Я взяла дитину на ручки і стала заколисувати. Сама заглянула в планшет — а там якась гра. Дитина заснула, я пішла. Подзвонила синові, але він захищав дружину. Я не знаю, як з ними вже боротися. Хоч в психушку звертайся. Та не можу ж-ворогом буду. Але ж планшет у неї ніяк не відібрати!