Теща багато разів хотіла обrазити мене, але на цей раз у неї дуже добре вийшло. Під час вечері вона сказала, щоб я краще заробляв стільки, скільки я їм. Вона зrаньбила мене на очах у всіх.

Я дуже люблю свою дружину, ми живемо в шлюбі вже більше 10 років, з неї у мене немає ніяких конфліктів, незважаючи на те, що у неї високі запити, я завжди намаrався виконати будь-яку її примху. Я працював в ліkарні, отримував середню зарплату, коли ми збиралися одружитися, то моя дружина знала, що я не багач. У мене була середня зарплата, але нам вистачало, і ми не бідували, якщо вважати, що квартира була моєю власністю, за неї ми не платили. Незважаючи на що, що дружина зросла в розкоші, і вимагала все найкраще, все одно вона була хорошою.

Я їй багато радував, дарував подарунки з приводу і без, запрошував її кожну суботу на вечерю. А в неділю ми збиралися з батьками моєї дружини. У мене з тещею ніяк не складалися стосунки, я намагався на звертати уваги на їдкі зауваження, але іноді вона переходила межі. У неділю, ми зібралися на вечерю, теща відразу почала говорити мені, що даремно я вибрав такий заклад, адже він дорогий і вони не зможуть розплатитися. Я заспокоїв тещу, сказавши, що їй не потрібно переживати, так як я за все це заплачу і не дозволю коханій і дорогій тещі раскошелитися.

У відповідь на це вона сказала, а хіба ти зможеш заплатити, чи вистачить стільки грошей. Я пропустив її зауваження повз вуха, але все одно образився, вважаючи, що вона не повинна перед усіма так висловлюватися. Останньою краплею стало те, що вона сказала, щоб я краще заробляв стільки, скільки я їм. Я нічого не сказав, просто вийшов зі столу, поїхав додому. Дружина повернулася додому і сказала, що після цього всі накинулися на її маму і почали звинувачувати в тому, що вона вчинила недобре. Мені стало приємно, що хоч тесть і дружина мене підтримують, але з тещею я більше не спілкуюся.