Після приїзду батьків відношення чоловіка до мене змінилося , зараз у мене в голові крутиться лише одна, дуже nідступна думка.

По-моєму, я зробила все, щоб сподобатися батькам чоловіка, але у відповідь тільки претензії та докори. Його матір ла яла мене за неохайність. Батьки коханого були у відпустці, коли він мені запропонував переїхати до нього жити. Ми разом вже давно, і він мені зробив пропозицію. Я його любила та погодилася пожити якийсь час із його батьками , щоб накопичити на власне житло. Всі було добре, ми жили весело, я готувала, доглядала за ним, прибиралася в домі. Мені було приємно, що він працював, а я займалася будинком. Він теж був задоволений.

У день приїзду його батьків я приготувалася особливо. Зробила прибирання, спекла торт. Думала порадую коханого. Ви не можете собі уявити як свекруха була невдоволена та представила свої претензії сину: немає в домі ідеальною чистоти, речі не на своїх місцях. Навіть торт не спробувала: не в її смаку .Було приkро, м’яко кажучи. Інші люди подякували б, а вони ?Чоловік мене не захистив. Він був згоден із ними. Останнім часом час, після приїзду батьків (An/K), його відношення до мене змінилося. Раніше він робив мені приємні подарунки: у нього непоганий заробіток, ми рідко сварилися.

Але з цих пір, стали не розуміти друг друга, йому нічого не подобалося, часто чіплявся по дрібниці. Одним словом, його батьки мене не прийняли і все це відбилося на наших сімейних відносинах. Але ж я хотіла усім сподобатися і дуже намагалася. Може , переборщила, не знаю. Зараз навіть не знаю потрібен чи такий чоловік взагалі.Я навіть чекаю, що в один чудовий день він заявить про роз лучення. Як мені вчинити, зберегти наш шлюб або ні? Може якось роздобути власне житло, взяти чоловіка та поїхати жити далеко від його батьків? Або немає сенсу?