З-за хотінок невістки син навіть у ліkарню потрапив, так виснажився працюючи на двох змінах, а їй начебто нач хати на здо ров’я чоловіка.

Зараз прийнято на кожному кутку сkаржитися на свекруху, адже бувають і невістки, яким палець у рот не клади, руку по саму кисть відкусять. Моя невістка саме така. Вона жінка ефектна, впевнена, що цей світ створено лише для того, щоб у неї було бажаннє. Я не знаю, де тільки мій син таку знайшов? їй двадцять п’ять, а Віктору тридцять шість. Люди подейкують, що вона раніше зустрічалася з найбагатшими представниками нашого міста, тож звикла гуляти на широку ногу. Що вона могла знайти у моєму сину? Віктор не мільйонер, він звичайний роботяга, зарплата у нього трохи вища за середню. Яна господарство зневажає, нічого вдома не робить. Яна каже: «Я створена для кохання».

Їсти воліє виключно у кафе. Їй в інший раз ліньки кнопку на пральній машині натиснути. Щоб мій син не задихнувся в пилюці та бруді, мені доводиться до них періодично навідуватися і забиратися. Не знаю чому, але Віктор її обожнює. Готовий весь світ до її ніг покласти. Варто їй посміхнутися, і він готовий виконати будь-які її забаганки і бажання. Вона ніколи не працювала у своєму житті, вважає, що це виключно чоловіча справа. Апетит у неї далеко не скромний. Минулого року вона попросила у Віті машину. Через це він улаштувався на другу роботу, щоб купити їй бажану іномарку. Два роки вже він спить лише чотири години на день. Це не пройшло без наслідків. Нещодавно

він у ліkарню потрапив, через перевтому у нього виникли серйозні проблеми зі здоров’ям. Ліkарі попереджають, що якщо він не перейде на нормальний режим, то наслідки можуть бути необоротними. А він і не збирається, рветься на роботу, адже треба якось забаганки дружини здійснювати. Я сина люблю і дуже переживаю за нього. Взяла і сказала їй, що вона зведе мого сина в могилу. Яна лише плечима знизала: «За все в цьому житті треба платити, а молода, красива дружина коштує дорого». Я розгубилася від її егоїзму. А наступного дня мені Вітя зателефонував і дорікнув, що я його дружину ображаю. Що ж мені робити? Я сина втратити не хочу.