Коли чоловік познайомив мене зі своїм близьким другом, побачивши його, я навіть наполягла, щоб він не приходив до нас на весілля. Але коли у нас сталося rоре, я побачила його справжнє обличчя

Коли мій чоловік познайомив мене з його кращим другом Геною, то я подумала, що це якийсь жарт. Ну не може у нормальної людини бути такий друг… Мій чоловік з інтелігентної сім’ї, у нього є вища освіта, він заглиблюється в наукову сферу. У нього є ціла велика бібліотека, він любить важку літературу. А тут його простий друг Гена, який не вилазить зі своїх спортивок, лускає насіння, заробляє прожитковий мінімум, зависає в гаражах. Так ще й матюкається постійно. Я абияк протерпіла вечір знайомства з Геною, але потім висловила чоловікові, що він мені зовсім не сподобався.

Чоловік сказав, що я просто не знаю Гену: насправді, він дуже хороша людина. Але я його і впізнавати не збиралася. Я сподівалася, що чоловік не покличе Гену на весілля, але виявилося, що він його своїм свідком хоче зробити. Я влаштувала скандал, в результаті ми взагалі скасували свідків. На весілля Гена все ж прийшов. Я сказала чоловікові, що і духу Гени у себе вдома не витримаю. Тому він спілкувався з ним на нейтральній території. А потім сталося велике нещастя-чоловік потрапив в аварію. Я була вдома з новонародженим сином, в паніці, не знала, що робити. І тут нас сильно виручив Гена.

Він спочатку поїхав до мами чоловіка, заспокоїв її, привіз ліки. Потім приїхав до мене, з дитиною відвіз до лікарні. Він терпів всі мої істерики, поки я намагалася прийти в себе, він навіть сидів з нашим маленьким сином. Гена стежив за тим, щоб я нормально харчувалася, приймала ліки, доглядав за дитиною. Відвозив нас постійно в лікарню і морально підтримував. Чоловік став потихеньку йти на поправку. Ось так я зрозуміла, що в такій страшній життєвій ситуації тільки Гена був поруч, він справжня людина і скоро стане хрещеним батьком нашого з чоловіком сина.