Вирішили подарувати зятю свою стару машину, він охоче прийняв подарунок. Але за тиждень зателефонував і таке сказав, аж у нас очі на лоба полізли

Нещодавно ми подарували зятю машину: вирішили купити собі нову, а стару віддати сім’ї дочки. І ось сьогодні вранці зять дзвонить до мого чоловіка і каже – з вас 30 тисяч. Чи бачите, зять поїхав машиною в автосервіс – і за ремонт там попросили 30 тисяч. Майстер сказав йому, що їздити машиною, яка перебуває в такому стані – небезпечно для життя. Але вся річ у тому, що машина у нас на повному ході. Ми ніколи не чули жодного стуку. А майстер цей – якийсь однокласник чи старий знайомий зятя, який і вліпив йому цей рахунок.

Більше того, хять почав пред’являти претензії щодо того, що машина не нова, масло підтікає, під капотом іржаве і т.п. Чоловік певною мірою був з ним згоден. Казав, треба було відремонтувати машину перед тим, як дарувати йому. Але навіть він не очікував, що сума ремонту буде настільки величезною. Зять далекий від техніки на скільки це можливо. Вдома він навіть розетку відремонтувати не може. Адже працівники майстерень відразу розуміють, хто стоїть перед ними, тому запросто можуть навішати локшини на вуха. Зятю 26, одружилися вони з моєю дочкою відносно недавно.

З грошима у нього ніколи не було добре, а тут вони вирішили дитину народити. Я запропонувала попросити дитячі речі у знайомих – так зять аж образився на мене: мовляв, його дитина носитиме все найкраще та нове. А гроші звідки? Фінансово ми не могли їм допомогти, оскільки нам терміново потрібна була нова машина. Але свою стару ластівку віддали їм за безкоштовно. А тепер ми їм ще й винні. Донька, звичайно ж, на моїй стороні. Неодноразово соромила свого чоловіка за цей вчинок. А ось чоловік мій почувається незручно. Не знаю навіть, чи платити за ремонт – чи забрати у них машину назад?