Коли Олена і Олексій вже стали думати про весілля, мати Олени вмовила вийти заміж за сина своєї подруги, тому що той був забезпеченим хлопцем. Олексій вирішив nомститися їй за таке.

Олексій і Олена познайомилися на весіллі, відразу між ними проскочила іскра. Вони після торжества стали спілкуватися. Коли мати Олени дізналася, що вона з ним зустрічається, відразу висловилася проти. Справа в тому, що місто було маленьким, всі там один одного знали. Ірина Ігорівна знала, що Олексій зі звичайної сім’ї. Він не дуже добре вчився і не збирався здобувати вищу освіту.

І ось Ірина Ігорівна була шанованою людиною в місті, вона була лікарем. Вона вмовила дочку піти по своїх стопах і пророкувала їй велике майбутнє, куди зовсім не вписувався такий простий хлопчина, як Олексій. Після школи Олена вступила до медичного інституту. А Олексій працював де попало, але часто дарував коханій квіти. Ірина Ігорівна сподівалася, що все це лише захоплення,

але потім молоді стали замислюватися про весілля. Тоді Іра вирішила: «Пора з цим закінчувати, пограли в любов і вистачить.» Вона змусила дочку кинути коханого і вийти заміж за сина її колеги, який теж відучився на лікаря і вже добре заробляв. Ситуація сильно зачепила Олексія, він вирішив довести колишній дівчині і її матері, що і сам коштує чогось.

Він став збирати гроші, щоб заснувати свій бізнес. Скоро він це зробив, довелося вкласти чимало зусиль, щоб справа стала приносити дохід, але з часом Олексій став дуже забезпеченою людиною. У тридцять п’ять він давно вже забув про Олену і почуття до неї, але був навіть вдячний їй за те, що колись вона його кинула. Згодом він знайшов собі хорошу, вірну дружину.