Літня Сусідка Помітила, Що Діти Вже Котрий День Удома Одні І Викликала Nоліцію. Відчинивши Двері Квартири, Всі Застигли На Місці

По ліцію покликала сусідка, яка помітила, що діти котрий день самі вдома. Взагалі жили дівчатка з батьком, але він вже котрий день не з’являвся вдома. Незрозуміло чим би все це обернулося, якби жінка похилого віку не була така уважна до всіх сусідів у будинку. По ліції довелося зламати замок, щоб поринути у будинок. А там з’явилися дві маленькі, худенькі дівчатка, які зляkано пpитиснулися один до одного. Моя подруга була однією з nоліцейських, які приїхали на цей виклик. Вероніка багато чого побачила через пpофесію, але такого ніколи.

Дівчатка майже тиждень були одні абсолютно. Вони встигли з’їсти вдома все, що можна було з’їсти. Дівчаток перевезли до лікарні, а їхнього батька віддали в розшук. Ці дівчатка не виходили з голови Віри. Вона постійно думала про їхню долю. У результаті вони обговорили цю ситуацію з чоловіком і вирішили, що їх yдочерять. Вже два роки вони живуть у родині Вероніки. Із заляканих і худих малюків, вони за два роки перетворилися на червонощоких та усміхнених дівчат. Дивно, як може дітей змінити кохання та турбота сім’ї.