Коли Андрій вирішив одружитися з Настьою, я попередила його, що з нею буде нелегко. Син не послухав мене і ввійшов у болото.

Коли Андрій познайомив мене зі своєю майбутньою нареченою Настею, то я одразу попередила сина, що така жінка захоче багато уваги на себе та грошей, з нею доведеться важко. Але Андрія це не зупинило. Я все розумію, це вибір мого сина, але зараз він сам страждає від цього. Спочатку вони нічого не мали. Андрій до весілля трохи працював і накопичував гроші на квартиру, але все ж таки більшу частину довелося взяти в кредит. Його Настя тоді ще навчалася в університеті та не працювала. Андрій виплачував кредит, жив разом із молодою дружиною. Все було гаразд.

А після закінчення навчання з’ясувалося, що Настя ваrітна. Андрій знайшов другу роботу, щоб встигати платити за кредит та збирати гроші на першу дитину. Коли онук пішов до першого класу, то Андрій уже виплатив кредит. Можна було спокійно видихнути, син думав, що тепер Настя теж працюватиме, але це було не так, бо вона виявилася вдруге ваrітною . На цей раз народилася дівчинка. Після полоrів Настя почала ходити на фітнес, до салонів краси, говорила, що вона завжди має виглядати чудово, тому не скупилася собі на дорогі вбрання.

А потім Насті всього стало мало. Вони вже проміняли свою двокімнатну квартиру, на трикімнатну квартиру, Андрій встиг купити нову машину. Але Насті постійно чогось не вистачало. Усі друзі йому казали, що дружина вже на шию сіла, не розуміє, як це заробляти гроші. Якоїсь миті Андрій сам уже не витримав і сказав дружині, що тепер у неї буде обмежений бюджет. Йому друзі вже порекомендували піти від Настя хоча б на якийсь час, щоб вона зрозуміла, що без чоловіка їй нікуди. Але на такі крайні заходи Андрій поки що не пішов, але це тимчасово. Якщо невістка знову доведе до сkандалу, то Андрій спробує втекти від неї на кілька місяців.