Емоційний момент: маленька дівчинка не може стримати сліз під час першої зустрічі з сестрою.

У житті є мало речей більш дорогих, ніж тримати на руках крихітне немовля. Новонароджені такі чарівні – від верхівки їх головок, що солодко пахнуть, і до кінчиків маленьких пальчиків на ногах. Легко відчути, що ви вражені чистотою цих крихітних людських істот. Брі Міллер нещодавно народила свою першу дитину – доньку на ім’я Марлі Рей. Коли настав час познайомити крихітне немовля з деякими членами сім’ї, Брі приготувала фотоапарат, щоб сфотографувати приємні моменти.

Але вона навіть не уявляла, наскільки незабутніми виявляться ці моменти. Дві “нові” двоюрідні сестри Марлі Рей відвідали її того ж дня, щоб познайомитися з нею. Поки Брі тримала і годувала дитину, дві маленькі дівчинки, здавалося, були привернуті до дитини. Вони невпевнено простягали руки, щоб доторкнутися до її пухнастого м’якого волосся, і обидві не могли дочекатися моменту, коли зможуть взяти малюка на руки і потримати її. Незабаром дві подушки були приготовані

Advertisements

в передчутті зустрічі малечі зі своєю новою кузиною, яка знаходилася на руках у жінки поруч із ними. Щойно Брі поклала Марлі Рей на руки своїй племінниці Тіффані, дівчинка, здавалося, була повністю приголомшена. Вона поцілувала дитину, обіймаючи новонароджену, а потім почала плакати. Дівчинка погладжувала ніжки дитини доти, доки вона не перестала плакати.

Advertisements