Дорогоцінний і чарівний малюк! Тільки не хвилюйся: мама грає з тобою!

Є щось по-справжньому зворушливе в тому, щоб спостерігати за зв’язком між стурбованою, майже новонародженою дитиною та її люблячою мамою. В особливо чарівному відеоролику занепокоєння малюка було швидко розвіяне, коли дбайлива мама втрутилася в ситуацію, щоб втішити і заспокоїти свою дитину. Ніжні риси обличчя малюка, який зовсім недавно з’явився на світ, випромінювали невинність і вразливість. В його очах читалося занепокоєння, ніби він намагався розібратися в незнайомій обстановці. Але потім,

немов янгол-охоронець, з’явилася мама, яка принесла маленькому комочку щастя почуття безпеки та втіхи. На відео ми бачимо, як ніжні дотики та заспокійливий голос мами мають свою чарівну дію. Вона бере дитину на руки, створюючи безпечну гавань, де всі турботи немов розсіюються в одну мить. Крихітні пальчики малюка чіпляються за мамину присутність, знаходячи втіху в її люблячих обіймах. Не можна не посміхнутися, дивлячись на цю зворушливу сцену.

Advertisements

Безумовна любов і турбота, виявлені матір’ю, справді дивовижні. Її здатність заспокоювати дитину свідчить про неймовірний зв’язок між ними. Ролик нижче – чергове нагадування про чарівництво, яке існує у світі, та про незвичайну здатність материнської любові піклуватися та захищати свого малюка.

Advertisements