Молода пара вітала на світ ідентичних дівчаток-близнючок після 6 років з появи ідентичних хлопчиків-близнюків

Враховуючи скільки енергії потрібно для того, щоб виростити дитину, мені важко уявити як справляються батьки близнюків. Не зрозумійте мене неправильно, це, мабуть, ні з чим незрівняне почуття благословення, коли у тебе вдома дві маленькі грудочки радості одночасно, але коли я думаю про безсонні ночі, які я теж пережила, і необхідність цілодобової пильності, щодо уникнення всіх ризиків, я помножую всі ці зусилля на два, і виходить така математика, яка просто не вкладається у голові.

Advertisements

Однак запитайте будь-якого батька близнюків, і він, швидше за все, скаже про подвійну любов, а не про подвійну боротьбу. У випадку з однією щасливою парою з Луїзіани, ви можете збільшити це число в чотири рази. В даний час народження близнюків є відносно рідкісним явищем у порівнянні з тим, скільки дітей народжується по всьому світу щодня. Але чи може одна і та ж пара мати дві пари близнюків? Друзі мої, це майже нечувана подія. Однак для Ерін та Джейка Кредо – це реальність.

Згідно з повідомленнями, пара потребувала невеликої допомоги, щоб завагітніти шість років тому, але коли вони врешті-решт це зробили, у них народилися хлопчики-близнюки Купер і Грант. Коли справа дійшла до можливості завести ще дітей, вони не були впевнені – у долі, як це часто буває, були на них великі плани.

Враховуючи, що їм потрібна була невелика допомога, щоб завагітніти Купером і Грантом, пара не очікувала, що зможе знову зачати дитину самостійно. Але вони це зробили. І не тільки це, перша ж сонограма показала, що Ерін чекає ще одну пару близнюків. Джейк був настільки розгублений, коли Ерін переслала знімок, що вирішив, що вона надіслала йому знімок з сонограми Купера та Гранта, зробленої кілька років тому.

Вона відповіла просто: “Ні. Другий раунд”. В інтерв’ю Today Ерін пояснила: “Ми були не думали про те, щоб мати більше дітей, тому що я не хотіла переживати це знову. Я ніколи в житті не думала, що у мене буде четверо дітей. Я досі не можу повірити”. Вона додала: “Коли мені зробили УЗД, я навіть не знала, що сказати. Я надіслала чоловікові фотографію з УЗД, і він запитав: “Це хлопці?” Джейк тоді відповів: “О, боже мій”. Звичайно, ми були в захваті. Ми вже робили це раніше. Народження близнюків-це все, що ми знаємо.”

Говорячи про те, наскільки рідкісним є цей випадок, доктор Кліфф Мур, який спостерігав за вагітністю Ерін, сказав: “Лише приблизно 1 з 111 111 вагітностей призводить до другої пари однакових близнюків. Якщо розглядати це в перспективі, то ми щорічно приймаємо близько 8000 пологів в жіночій консультації, так що це відбувається приблизно раз в 15 років”.

Ерін і Джейк вперше побачили своїх дочок 22 вересня 2020 року. Дівчаток-близнючок назвали Лола і Еллі. Сестрам, народженим на терміні 32 тижні, довелося провести кілька днів у відділенні інтенсивної терапії, але врешті-решт вони змогли повернутися додому і познайомитися зі своїми старшими братами. “Купер і Грант завжди притискаються один до одного. Днями Грант заснув у нашому ліжку, і Купер поцілував його в лоб”, – розповіла Ерін.

Зв’язок між однояйцевими близнюками не схожий ні на які інші стосунки. Я така рада за цю сім’ю – вони, безсумнівно, були благословенні в усіх відношеннях! Якщо у вас є діти, чи пам’ятаєте ви, як це було – вітати їх появу в цьому світі? Я, звичайно, пам’ятаю! Залиште нам коментар, якщо хочете поділитися своїми думками щодо цієї історії! Поділіться статтею у Facebook, щоб допомогти нам поширювати тепло та любов у соціальних мережах!

Advertisements