Батьки четверенят – двох хлопчиків і двох дівчаток – показали, яке насправді життя з чотирма немовлятами.

У них був лише один шанс до 70 мільйонів мати чертверняшок. І все ж це з ними сталося. Шерон і Джуліан Тернери, батьки чудової четверки, побачили, як їхнє життя змінилося з появою чотирьох немовлят. Через рік після народження дітей вони підводять підсумки! Тернери майже досягли неможливого. Вони є однією з чотирьох пар у світі, які народили по двоє хлопчиків і дівчаток. Два однакових хлопчика і дві однакові дівчинки.

Четверняшки з’явилися на світ на 11 тижнів раніше терміну в березні минулого року, вагою лише 2 фунти кожен. Але як тільки вони повернулися додому, вони ставали все міцнішими. З чотирма парами великих блакитних очей, чотирма парами м’яких, пухких щічок і чотирма зухвалими усмішками діти виглядають як зірки реклами підгузників. Їхня мама нещодавно розповіла американській газеті, як насправді виглядає життя з четвірнятами вдома.

Advertisements

Рік з четвірками в цифрах: 18 годин на добу вони витратили на годування чотирьох дітей. 30 000 підгузників змінили, поки їхні діти нарешті не стали чистими. Щоб вони були в чистому одязі, щодня доводиться прати по 5 разів. За рік спожито 208 пляшок молока по 900 грам. 24 порцій йогурту спожито за тиждень. Шерон спить лише 2 години поспіль за ніч. Але перш за все, це у чотири рази більше роботи та у чотири рази більше щастя…

Шерон і Джуліану знадобилося чотири цикли внутрішньовенної ін’єкції, десятки тисяч фунтів і роки страждань, перш ніж вони знайшли щастя зі своїми дітьми. Через рік після народження вони (дуже) втомлені, але щасливі. Джуліан Тернер зізнається, що часто відчуває провину за те, що повернувся на роботу, а його дружина проводить дні, піклуючись про дітей.

На щастя, батьки Шерон переїхали ближче до їхнього будинку, щоб допомогти їм. Шерон Тернер також пояснює, що відразу стати матір’ю чотирьох дітей було «чудовим і хвилюючим досвідом», але дуже виснажливим – набагато виснажливішим, ніж вона могла собі уявити. І, незважаючи на виснаження, подружжя наполягає, що вони не виключають можливість мати ще дітей. Містер Тернер сказав: «Ніколи не кажи ніколи».

Advertisements