46-річна мама народжує здорових ідентичних трійнят-шанси дорівнюють 1 до 20 мільярдів

Стати матір’ю – це особливий час для будь-якої жінки. Не має значення, чи це вперше, чи у неї вже є кілька дітей; цей момент завжди залишається особливим.

Advertisements

Ця мати з штату Юта не тільки перевершила всі очікування, але і всупереч усім труднощам народила не двох, а трьох однакових немовлят одночасно! Одрі Тіберіус було за сорок, але вона все ще мріяла мати ще дітей. Лікарі сказали їй, що завагітніти знову майже неможливо, але в глибині душі вона знала, що це станеться.

У 41 рік вона звернулася до фахівця з фертильності, який рекомендував запліднення in vitro (ЕКЗ), але також попередив її, що в її віці шанси на успіх становлять лише 10%. Пізніше вона поділилася: “Вони сказали:”Вибачте, у вас занадто старі яйцеклітини”. Ми провели три цикли ЕКЗ, і всі вони закінчилися невдачею”.

Одрі та її чоловікові Тайлеру Тіберіусу було по 41 року, і вони були розчаровані тим, що їх три спроби ЕКЗ не дійшли до вагітності. Однак у пари все ще було четверо дітей: Маркус, Джеймс, Крістіан та Макс, і вони вирішили задовольнитися цим. Однак в глибині душі Одрі все ще не втрачала надії і молилася про велику родину. Вона сказала: “Я п’ять років молилася про те, щоб у мене було ще більше дітей, тому що я завжди хотіла по-справжньому велику родину, і сім було для мене чимось на зразок улюбленого числа”.

Коли вони звернулися до лікаря, на Одрі чекав ще один сюрприз: вона чекала не одну дитину, як вони думали, а трьох! Одрі згадує: “Це неможливо пояснити інакше, як диво. Це дар Божий!”. Народження ідентичних трійнят у віці 46 років-виняткова рідкість. Вони поговорили зі статистиком про можливість такого випадку і з’ясували, що ймовірність цього становить приблизно один до 20 мільярдів! Через свій вік Одрі мала високий ризик викидня і боялася того, що може статися. Вона молилася про свою безпеку і вирішила довіритися собі, і, на щастя, нічого не сталося.

У березні 2022 року Скай, Рівер і Бей приєдналися до сім’ї Тіберій. Вони створили ідеальну сім’ю для своєї матері, яка завжди мріяла мати сімох дітей! А Одрі, зі свого боку, віддана своїй справі мама. Вона годує своїх малюків грудьми, міняє їм підгузники, одягає і багато іншого. Хоча вона намагається зберегти посмішку на обличчі, вона визнає, що іноді це непросто. Вона сказала: “Іноді це трохи дивно, коли ми не можемо розрізнити, хто є хто. Вони просто такі схожі”. Будь ласка, поділіться цим зі своїми друзями та родиною.

Advertisements