Маленькі близнюки – найкращі помічники своєї мами.

Будучи наймолодшими з 10 дітей, Аделіна та Сара вже дуже досвідчені в тому, що стосується допомоги у пранні, завантаженні та розвантаженні посудомийної машини, протирання та миття всього – від шаф до ванн та підлог, а також виносу сміття та їх найулюбленішому занятті, роботи у дворі! Діти так швидко переростають цей початковий етап життя і дуже важливо його не пропустити. Кожне годування, кожне вмивання, кожна зміна підгузника, кожна прочитана книга, кожна заспівана пісня і

кожна маленька робота по дому наповнюють ваші серця емоціями, які залишаються на все життя. Кожна мить, яку ви проводите, виховуючи дитину і перебуваючи поряд з нею, залишається у вашій пам’яті на все життя. Є одне побажання, яке ми хотіли б озвучити всім новоспеченим батькам.

Advertisements

Все, що ви робите разом зі своїми прекрасними малюками, робіть це з радістю та насолодою. Подивившись назад через багато років, ви зрозумієте, що кожна хвилина, навіть супер-важка, буде коштувати прожиту мить! Будь ласка, поділіться цією статтею зі своїми друзями та близькими.

Advertisements