4- місячний малюк розтопить ваше серце своєю розмовою з татом.

У кожного з батьків є у зберіганні безліч важливих моментів, які він чи вона пам’ятатиме все життя. Часто саме такі маленькі епізоди здатні вкрасти серця мільйонів людей у всьому світі. Нещодавно в мережі з’явилося відео, на якому новоспечений тато знятий зі своєю дитиною. У ролику, яким поділилася Джекі Спенсер у 2016 році, новоспечений батько веде осмислену розмову зі своїм чотиримісячним сином. Він сидить на дивані і тримає дитину на руках. Вони обидва притиснулися один до одного і готові до спілкування. Саме в цей момент батько вирішує завести довгу розмову. Дитина ж дивиться на свого тата ніжними очима і тепло посміхається до нього.

Потім він реагує на тата лепетом та воркуванням. Спостерігаючи за їхньою чарівною бесідою, ви напевно згадаєте свій досвід спілкування з власними дітьми. У якийсь момент тато вирішує спробувати поговорити на ”язику” свого сина – починає воркувати і лепетати у відповідь. Малюку явно подобається такий діалог, і він радісно відповідає йому, збуджено розмахуючи руками. За словами логопеда Рейчел Кортезе, наслідування звуків дитини допомагає покращити її комунікативні навички. З часом ваш малюк почне намагатися пояснити, що він відчуває, і що йому потрібно повідомити вам іншу важливу інформацію. Звичайно, в такому юному віці ви не відразу зрозумієте белькіт,

Advertisements

але в міру дорослішання спілкування ставатиме ясніше. Немовля – один із найважливіших періодів у розвитку дитини. Лікуючи і воркуючи, ваша дитина намагається сформувати слова, але поки не в змозі правильно вимовити звуки. Якщо з дитиною в дитинстві більше розмовляти, то вона зможе швидше скласти звуки і вимовити своє перше слово – часто ” мама ” або “тато”. Спілкування з дитиною – це одна з найважливіших речей, які ви можете зробити для нього. Не кажучи вже про те, що це, безумовно, дуже зближує та зміцнює зв’язок між вами! Чоловік схоже, пишається своєю здатністю розмовляти з сином. Їхній зв’язок дуже міцний. Відео набрало понад 1,7 мільйонів переглядів. Тисячі глядачів залишили позитивні коментарі. Будь ласка, поділіться цією статтею зі своїми друзями та близькими!

Advertisements