Після 47-годинних пологів жінка дізналася, що у неї будуть двійнята – лише за кілька хвилин після народження своєї доньки!

31-річна Ніколь та 34-річний Метью зі штату Мічиган познайомилися зі своєю дочкою Блейклі одразу після того, як лікарі оголосили, що вони стали батьками. Всі присутні в пологовому залі були приголомшені, коли Ніколь народила свою другу дитину після дуже тривалих і важких перших пологів.

Advertisements

Коли лікарі накладали їй шви, то раптом побачили ще одну головку – і через 59 хвилин на світ з’явилося немовля Кейд. Ніколь вирішила вести природну вагітність без УЗД, щоб не знати про кількість плодів та стать дитини. Подружжя свідомо уникало УЗД – і навіть запланувало домашні пологи, які були скасовані, коли у Ніколь почалися перейми раніше терміну.

Під час вагітності Ніколь відчувала сильну ранкову нудоту, але вирішила відмовитися від знеболювальних засобів на користь дихальних технік, йоги та прийняття прохолодної ванни. За винятком дня пологів, вона більше не відчувала нудоти протягом усієї вагітності. Ніколь планувала народжувати природним шляхом вдома, у присутності лише акушерки, але коли у 36 тижнів вагітності у неї відійшли води – вона була змушена вирушити до найближчої лікарні.

Після більш ніж 45 годин переймів майбутня мати попросила анестезію. Ніколь та Метью були дуже раді вперше стати батьками. 31-річна породілля, як виявилося, ще не закінчила свої справи, хоча лікарі вже накладали їй шви. Той факт, що Ніколь все ще мучилася після пологів, викликало у лікарів все більше занепокоєння. Те, що вона має народити ще й другу дитину, було неочікованою новиною для всіх.

Лікарі негайно вимагали провести УЗД, щоб підтвердити свою гіпотезу. За 59 хвилин Ніколь народила хлопчика. Діти народилися здоровими, незважаючи на те, що батьки та акушерки переживали емоційні потрясіння протягом усього пологового процесу. Якщо вам сподобалася ця стаття, будь ласка, поділіться нею зі своїми друзями!

Advertisements