Невістка здавалася мені ідеальною дівчиною, з якою мій син міг пов’язати долю. Тільки ось усе змінилося, коли вона заваrітніла.

Моя роль у виборі дружини для сина полягала саме у допомозі при виборі, адже дружина збиралася жити з моїм сином, а не зі мною. Моя роль була в тому, щоб переконатися, чи гарну дівчину мій син знайшов, і якщо вона хороша, то благословити їхній шлюб, а якщо ні – врятувати сина від потенційного роз лучення, просто не давши йому одружитися з нею. За все своє життя я добре навчилася розумітися на людях, читати їх і бачити їх справжні обличчя. Ось тільки бувають люди хитріші, які можуть видати себе за найнадійніших персон, будучи гнилими людинками.

Нам із сином дуже сильно не пощастило зустрітися з однією з таких. Ще при знайомстві моя невістка здалася мені дуже гарненькою дівчиною: доброю, розумною, найголовніше – працьовитою та відповідальною. Вона сама багато разів говорила, що їй дуже комфортно просто перебувати поруч із моїм сином, і мій син теж саме говорив про неї, тож я навіть не бачила перешкод на їхньому шляху до створення сім’ї; для мене все було ідеально. Спочатку все так і було. Однак, як тільки невістка заваrітніла, вона дуже змінилася.

Advertisements

Невістка сиділа весь день, гріла диван … Вона після полоrів практично не стежила за дитиною, не займався нею і пізніше. Малюк повзав по підвіконнях, а звідти міг, не дай Боже, впасти. В цілому, невістка поводилася дуже нахабно і неповажно по відношенню до мене, а мій син людина невимовної доброти, не міг просто показати дружині її місце, і був змушений тер піти всі витівки дружини заради дитини.

Advertisements