Аня гуляла з дитиною, коли до неї підійшов незнайомець та вручив чорну суму. Побачивши, що всередині у дівчини трохи ґрунт не пішов з-під ніг.

Усі ми знаємо історії, коли різниця між статусами різних людей не дозволяла їм спокійно жити разом. Наприклад, як у випадку Влада. Хлопець на одився в сім’ї власника кількох великих компаній, так що з дитинства звик до розкоші, яка йому й не особливо подобалася, він прагнув простішого життя, без усього цього багатства і шику, які нав’язувалися йому батьками. Коли Влад ще ходив в універ, там він закохалася в одну дівчину, яка була з його групи. Його друзі відмовляли від знайомства з нею, адже всі знали, що вона, м’яко кажучи, не з найблагополучнішої родини.

.Владу було на це начхати, вона йому сподобалася, і він цілеспрямовано хотів почати стосунки саме з нею. Що в нього незабаром і вийшло, адже та дівчина, Аня, теж мала ніжні почуття до Влада. Так вони вже офіційно почали зустрічатись. Про їхні стосунки знали всі, та вони цього й не приховували, але коли новини про це дійшли до батьків Влада, ті були в сказі. Як їхній син, який має стати мільйонером, міг зустрічатися з такою жебрачкою. Після довгої розмови Влад посварився з батьками та пішов із дому.

Advertisements

Зі своєю дівчиною вони переїхали в інше місто, жили разом, дитину навіть нар одили, ось тільки фінансове становище сім’ї було погане, адже Влад не міг знайти роботу, навіть якщо і знаходив, то зарплати не вистачало на всю сім’ю, доводилося Владу з Анею голодувати. Одного дня, Аня гуляла в парку, зі своєю дочкою, як раптом до них підійшов незнайомий чоловік, у чорній вітрівці, він передав Ані сумку, швидким кроком попрямував до машини і поїхав. У сумці було багато дитячих речей, одяг та чимало грошей. Аня просто взяла сумку та пішла з нею додому. І хоч Аня з Владом і думали, що це подарунок від якогось анонімного благодійника, вони не підозрювали, що цей їхній благодійник – батько Влада, який разом із дружиною вирішив хоч якось допомогти синові, який відмовлявся з ними спілкуватися та приймати від них допомогу.

Advertisements