Макс не знав як звільнитися від зненавидженої дружини, але на подив все пройшло неймовірно гладко. Тільки ось через 2 роки він усвідомив каверзу.

Одруживши сина, Тєтяна з Максом залишилися самі. Молоді одразу стали жити в квартирі невістки. А Макс став більше уваги приділяти своїй зовнішності. Пропадав на роботі вечорами та у вихідні. Так він казав дружині. Але Таня дуже добре знала його, щоб вірити цьому. “Закохався в якусь малолітку. Сивина в бороду…” з сумом думала Таня, але нічого не говорила. Чекала, коли сам зізнається. Чоловік зізнався через півроку. – Танюш… Я люблю іншу… – Рада за тебе, – спокійно (хто б знав, чого їй вартий був цей спокій) сказала Таня. Макс, від несподіванки, витріщився на дружину.

Та спокійно продовжувала дивитись у телефон. – Ганна ваrітна, – нарешті зміг видавити із себе чоловік. – Не турбуйся, я сама ініціюю розлучення. І піду, залишивши тобі квартиру. Макс не міг повірити, що відбудеться все так просто. – Допоможу тобі купити квартиру, – нарешті сказав він. – Дякую… Минуло два роки. (K/MQ) Перші кілька місяців Тєтяна дуже переживала. Потім навіть почала отримувати задоволення від самотнього життя. Але Макса не переставала любити. А потім у неї народився онук, і турботи про онуку повністю захопили бабусю. Дідусь теж не залишався осторонь. Регулярно відвідував онуkа. Щоправда, чомусь робив це тоді, коли малюк гостював у бабусі. Таня помітила, що Макс намагається довше в неї затриматися.

Advertisements

У тебе в сім’ї все добре, – запитала вона одного разу колишнього. – Не знаю. Мене все більше і більше тягне до тебе. – Звикнеш до Ганни. Не переживай. – Мені без тебе погано, – Макс спробував обійняти Таню. – Не варто. Іди до дружини та дочки. А мені онуkа треба спати покласти … За два тижні Макс прийшов до Тані з дочкою. – Ганна пішла від мене. Макс простягнув Тані записку: “Я знаю, ти продовжуєш любити Тєтяну. Повертайся до неї”. – Не знаю що робити? – Він розгублено глянув на колишню. – Як не знаєш? Дочку ростити, – відповіла Таня і взяла дівчинку на руки.

Advertisements