Жінка стала бай дуже ставитися до чоловіка. Незабаром чоловік дізнався всю правду від подруги дружини

Марина кілька днів ходила сама не своя. Вона зовсім не звертала уваги на чоловіка Іллю, котрий намагався поговорити з нею. -Марина, може ми ввечері разом кудись сходимо. Відпочиньмо, як раніше Марина просто не відповідала, і йшла до іншої кімнати. Ілля помітив, що до дружини почала часто приїжджати її подруга Світлана. Вона буквально щовечора проводила з Мариною, вони довго щось говорили в альтанці. Ілля не витримав і сказав дружині: -Ти з подругою більше часу проводиш, ніж зі своїм чоловіком. Може вже скажеш, у чому річ? Скільки так може тривати? -Так тобі ще й подруги мої не подобаються. Все ясно. Тоді Ілля вирішила запитати у Свєти прямо.

Він дочекався її в кафе, де вона зазвичай обідає та підсів за один столик. -Світлана, я не розумію, що з Мариною відбувається. Вона якась холодна стала, розмовляти зі мною не хоче. Може, у неї щось трапилося, але вона бо їться сказати? -Ой, Ілля, рано чи пізно ти повинен був про це дізнатися … Справа в тому, що у Марини на роботі з’явився новий колега, такий симпатичний хлопець і … -Я все зрозумів. -І все? Це твоя реакція? -Якщо Марина покохала іншого, то сама про це скаже. Ілля не міг змиритися з цією думкою. Адже все в них було так добре, як його кохана дівчина могла його розлюбити? Вони вже були готові завести дітей. На другий день Світлана знову приїхала до Марини, вони сіли в альтанку і довго говорили. Ілля не витримав і вирішив підійти до них, але дорогою до нього дійшли фрази, через які Ілля вирішив підслухати:

-Так, Марін. Твій чоловік попросив мене зустріти з ним у кафе, а потім… він став чіплятися до мене. Це вірна ознака того, що він до всіх жінок чіпляється, по-любому зра джує тобі. -Ах ось означає, що тепер зрозуміло, про що тобі Світлана розповідає вечорами. А мені вона сказала, що в тебе нове кохання на роботі з’явилося. -Що!? Світлана, ти так говорила… але навіщо? -Так тому що набридло мені все це. Чому все найкраще дістається лише тобі? Марино, у тебе і чоловік, і дім, і хороша робота. А в мене нічого цього немає! -І тому ти вирішила зруйнувати моє життя? Краще б зайнялася собою, може від твого характеру, у тебе всього цього і немає. -Іди ось від сюди, щоб більше навіть на кілометр до нашого будинку не наближалася, – сказав Ілля. Після з’ясування всієї брехні, яку Світлана намагалася впровадити Марині, життя подружжя знову стало прекрасним. І вони знову заговорили про майбутню дитину.