З тієї ночі минуло багато років, коли Ніна із сином повернулися до села. А Сергій не міг зрозуміти чому вона уникає його. Адже він ще не знав усієї правди

Сергій, у школі, був першим красенем. Дівчата так і липли до нього. Та тільки він любив одну Тетяну. Мовчки. Лише на випускному наважився зізнатися. Та тільки серце Тетяни вже належало Ігореві. Багато випив тоді Сергій, і прокинувся з Ніною на сінувалі. Потім була служба в армії. Повернувся, дізнався, що Тетяна одружилася з Ігорем і поїхала до міста. І Ніна теж заміж за міського вийшла. Минуло ще чотири роки. Не стало Ігоря. Нещасний випадок. Тетяна, з двома синами, повернулася до села. Через два роки Сергій нарешті домігся її кохання. Тепер у них два сини та молодша дочка Ксюша. Сергій дбає про хлопчиків Тетяни, як про рідних.

Не балує, але дбає від щирого серця. Сам він багато працює. Відомий на всю округу тесляр. Багато працює та багато заробляє. На дітей не скупиться. Одягнути, взути. Дружину часто балує подарунками. А потім у село повернулася Ніна. Одна із сином. Розлу чилася з чоловіком. Жили вони по сусідству. Спочатку Ніна ходила по селі вся така важлива. Але заздрості від того, що Тетяна стала дружиною коханого, вона не приховувала. Потім приболіла. Сергій не міг зрозуміти, чому Ніна униkає його? Чим він її обра зив? А по зимі Ніні стало зовсім поrано.

Якось син Ніни прибіг до Сергія і сказав, що його мама кличе. Ніна лежала у ліжку. – Сергію, мені недовго залишилося, не переживу я зиму. Мушу тобі розповісти свою таємницю. Пам’ятаєш випускний? Сашенька твій син. Чоловік мій знав про це. Через це й розлу чилися. А потім розnлакалася. Сергій довго сидів на лавці у дворі. Одна ніч і все життя Ніни пішло під схил. Після проводів Ніни Сергій за руку привів Сашу до себе додому. – Сашко житиме з нами. – Сказав він. Не став нічого пояснювати. Відмахнувся, мовляв, Ніна просила, щоб хлопчика не віддали до дитбу динку. Тепер у Ксюші три брати.