Повернувшись з чоловіком з дачі, ми з подивом виявили, що хтось змінив замок на наших дверях. Незабаром повернувся син – і приголомшив нас своїми заявами.

Більше 25 років ми з Антоном прожили у люблячому та шанобливому шлюбі. У нас народився син Семен, якому зараз 22 роки. Його життя круто змінилося, коли він зустрів Люду. Незабаром він почав проводити з нею велику частину часу, часто залишаючи свою кімнату в нашій двійці порожньою. А потім, зненацька для мене, Семен оголосив, що Людмила вагітна – і вони планують жити разом. Ця новина була приголомшливою, враховуючи, що вони обидва ще вчилися. Ситуація ще більше загострилася, коли Семен заявив, що вони переїжджають до нас. Поведінка Люди в нашому будинку була просто жахливою. Вона їла все поспіль, включаючи їжу, спеціально приготовлену для Антона.

 

Коли я готувала те, що їй не подобалося, вона вимагала забратися за нею, не зважаючи ні на кого. Її почуття власної гідності дійшло до того, що вона вигнала мене з кімнати мого сина під час чергової сварки. Я обговорила ситуацію з Антоном, який запропонував провести літо на дачі, сподіваючись, що ситуація з часом покращає. Ми повернулися у вересні з продуктами, але виявили, що замок змінено, а син недоступний. Увійшовши до будинку за допомогою слюсаря, ми виявили безлад: скрізь валялося сміття і брудний посуд. Коли Людмила нарешті з’явилася, вона звинуватила нас у зломі.

 

Її поведінка була приголомшливою, але ще більше нас здивувала відсутність у неї видимої вагітності. Увечері повернувся Семен і зізнався, що Люда не вагітна. Їм просто сподобалося жити без нас, і вони змінили замок, щоби не впускати нас довше. У люті і з полегшенням я наполягла на тому, щоб Семен негайно виселив Людмилу. Незважаючи на своє небажання, він пішов за нею з валізою. За тиждень Семен повернувся додому один, відмовившись навіть згадувати ім’я Люди. Незважаючи на метушню, я відчула полегшення від того, що все нарешті закінчилося.