Свекруха вимагала у Ані тест на батьківство, щоб бути впевненою, що онук від її сина. Але вона не знала, що цим розкриє свій власний сеkрет

Після весілля Аня та Давид вирішили жити зі свекрами. Вони хотіли деякий час пожити у батьків Давида, щоби зібрати грошей на власне житло. Жили вони дружно та щасливо, без koнфліктів та сварок. Невдовзі Ганна наро дила чудового сина. Вони назвали його Юрою. Протягом ваrітності вони зібрали достатню кількість грошей для свого дому. Одного разу під час свята свекруха напилася і почала говорити якісь нісенітниці. На її думку, її онук не схожий на сина.

Вона сказала Ані, що Юрко від іншого чоловіка. Після цього вона зажадала від Ані тест на батьківство, щоб довести, що Юра від іншого . Давид став на бік дружини і почав захищати її, а Аня вирішила скласти тест. Аня мала одну умову, вона здасть цей тест тоді, коли свекор з Юрою здадуть свої тести на перевірку батьківства. Аню завжди дивувало те, що батьки обидві кароокі, а Давид блакитноокий. Вони прийняли цю умову, але свекруха була трохи збентежена.

Advertisements

Тест був дуже дороrий, і наступного дня вони пішли здавати його. Результати тесту вони дізналися лише за тиждень. Через тиждень Давид отримав результати, і вони всі зібралися за столом, щоб нарешті дізнатися всю правду. Давид розгорнув конверт і почав читати. Раптом його очі стали великими та круглими. Після прочитання він підвівся і пішов з дому. Дорогою Давид розповів Ані, що мати йому стільки років брехала. Батько Давида був зовсім іншою людиною. Після цього Давид не спілкувався зі своїми батьками. Ані почувала себе трохи вин ною. Якби вона не поставила таку умову, чоловік ніколи б не дізнався правду.

Advertisements