Чарівні двійнята, неймовірно nов’язані один з одним, nочинають кричати, коли їх розлучають

Коли у тебе є близнюк, ваш зв’язок неймовірно сильний. Але ця пара близнюків підняла значення слова «нерозлучні» на новий рівень. Мама, Бренна Грунд, зіткнулася з цікавою проблемою зі своїми близнятами – вони починають голосно кричати на весь будинок, коли їх намагалися покласти окремо.

Advertisements

27-річна Бренна Грунд з Міннесоти, США, каже, що її сини Лейн та Ленокс провели окремо тільки одну ніч з моменту свого народження, їх втішає присутність один одного. Після критики у TikTok за те, що вона дозволила їм спати разом, мама вирішила показати, що відбувається, коли їх розлучають вдома у Міннесоті, США.

Мати чотирьох дітей також сказала, що не вірить у «крики», тобто вона не хоче залишати їх плакати у кімнаті одних. Щоб допомогти їм швидше звикнути до нового світу вона розсаджує близнюків разом у кімнаті.

Вона каже: «Моє серце розривалося, коли я разлучила їх, тому я поклала їх разом після кількох хвилин крику, коли вони не могли заспоїтися. Я знаю, що слів може бути недостатньо. Цей зв’язок зрозуміють тільки близнюки. Для мене це так неймовірно, як для їхньої мами.»

Близнюкам довелося провести якийсь час у відділенні інтенсивної терапії, і це закінчилося серіями застуд, серед інших проблем. За весь цей час вони спали окремо тільки один раз. Перебування разом, тримання за руки та обійми є дуже заспокійливими для дітей, тому кожен раз, коли вони розлучаються, вони засмучуються та схвильовані. Отже, Грунд, залишає близнюків спати разом, хоча Американська педіатрична асоціація не рекомендує братам і сестрам спати разом, оскільки це може збільшити ризик Синдрому раптової дитячої смерті. Близнюки Грунд спали разом все життя і, здається, так їм було краще.

Люди, які дивилися відео, сказали, що Грунд повинна дозволити близнюкам залишатися «щасливими». Один з них написа: «Чому хтось хоче розлучити їх? Вони створили комфорт один з одним. Я у захваті. Звичайно, ви повинні дозволити близнятам обійматися і бути щасливими!!» Інший написав: «Мої близнюки не можуть спати разом, тому що вони постійно будять один одиного… АЛЕ, якщо б вони спали краще разом, я б на 100% підтримала їх! Робіть все, що працює!»

Advertisements