Жінка стала мамою одразу п’ятьох дівчаток! Як вони виглядають сьогодні?

Подружжя зустрілося ще в школі, а після закінчення університетів одружилося. На жаль, їхня перша вагітність перервалася, а другий раз так і не виходив. Варвара почала приймати препарати, і, як часто буває у таких випадках, у результаті народила відразу кількох дітей.

Advertisements

Місцеві лікарі відмовилися приймати таку складну вагітність, і пара вирушила народжувати до Британії. На щастя, знайшовся підприємець, який вирішив допомогти їм грошима.

В результаті у 2007 році на світ з’явилися п’ятеро дівчаток. Однак вони були недоношеними – на 26-му тижні вагітності їхній мамі довелося зробити кесарів розтин.

В аеропорту на батьківщині на них вже чекали представники міської адміністрації з ключами від чотирикімнатної квартири. Одна велика компанія з виробництва підгузків безкоштовно поділилася своєю продукцією на рік вперед.

Дівчатка виросли здоровими та гарними, хоча сім’ї доводилося докладати зусиль, щоб усім разом ходити до дитячого садка та школи.

Батько дівчаток, незважаючи на те, що працює, намагається максимально брати участь у їхньому вихованні. Можливо, це через його релігійні переконання: сім’я у них віруюча, і дуже міцна.

Дівчатка ходять у недільну школу та гуртки – кожна в той, що їй більше подобається. Тут, швидше за все, справа в тому, що обидва батьки – вчителі та знають, як спілкуватися з маленькими дітьми. Отже, наразі всі процеси з дівчатками організовані, а проблеми повністю вирішені.

Advertisements