Вона пішла за четвертою дитиною, а народила четвернят…

Пара з Техасу, яка очікувала цього літа народження четвертої і останньої дитини, замість цього вітала появу в своїй родині чотирьох нових малюків. Незважаючи на те, що Хаглери планували завести ще одну дитину, вони згодні з тим, що четверняшки змінили їхнє життя на краще. 39-річна Габі Хаглер і 50-річний Патрік Хаглер на 12-тижневому УЗД дізналися, що очікують не одного, а чотирьох дітей. Пара сказала, що вони були в “повному шоці” від цієї новини, але після того, як раніше пережили викидень, вони були схвильовані зустріччю зі своїми дорогоцінними малюками.

Advertisements

Пара одружилася в 2018 році, і у них є діти Пакстон, 12 років, і Каллі, 13. Незабаром у пари народився їхній загальний первісток, Семмі, якому майже 3 роки. Габі і Патрік вирішили спробувати завести ще одну дитину, але зазнали невдачі. Незважаючи на невдачу, вони вирішили спробувати ще раз. Патрік сказав: “Ми вирішили, що зробимо ще одну спробу. Ми закінчимо ще з одним, з четвертим. Ми були абсолютно шоковані, коли дізналися, що Габі чекає четвернят, коли вона пішла на 12-тижневе УЗД”.

Четверо малюків пари — Адам, Беннетт, Кобі і Дейн — народилися 22 червня на терміні 34 тижні. Оскільки четверняшки народилися недоношеними, вони пару днів перебували в двох окремих відділеннях, а потім всі брати об’єдналися на проміжному рівні відділення інтенсивної терапії новонароджених, а потім їх почали досить швидко відпускати додому. Так що ніяких проблем з малюками. Четверняшки змінили життя родини на краще. Патрік сказав: “Це, безумовно, змінило життя і трохи налякало, тому що у нас були фінансові плани ще на один проект, і навіть це потребувало деякого планування і роздумів про те, як ми збираємося щось робити. Це повністю зруйнувало весь фінансовий план, але з цим можна впоратися. Просто спочатку це трохи лякає”.

Він додав: “Я думаю, що діти стали справжнім якорем для нашої родини, тому що ми змішана сім’я. Пекстон – мій син від інших відносин. Каллі – дочка Габі від інших відносин. Семмі – наша спільна дитина, і тому діти дійсно згуртували всіх і зробили їх по-справжньому рідними. І те, що старші діти могли брати участь у догляді за четвернятами, дійсно зміцнило динаміку сім’ї”.

Будь ласка, поділіться цим зі своїми друзями та родиною.

Будь ласка, натисніть КНОПКУ ПОДІЛИТИСЯ, щоб поділитися цим відео зі своїми друзями та родиною.

Advertisements