Коли минуло півроку після реєстрації відносин рожеві окуляри спали з очей Олі і вона побачила, чому батьки були проти її вибору.

Оля ще в школі була дуже кмі tливою дівчиною. Усі вчителі її любили. Вона раніше за всіх інших своїх однокласників давала відповіді на запитання. Їй пророкували гарне майбутнє. Батьки дуже пишалися успіхами своєї доньки. Вона була єдиною дитиною у сім’ї, і на неї покладали великі надії. Лише у 17 років Оля закохалася. Вона забула про свої плани вступу до престижного університету і пішла туди, куди взяли. Батьки не могли впізнати свою рідну дитину. Оля дуже змінилася, її думки були зайняті виключно коханим. Коли вона вперше познайомила Михайла з батьками, вони одразу висловилися проти їхніх стосунків.

Оля не розуміла, чому батьки не схвалюють її вибір. У її очах Михайло був абсолютно ідеальним. Незабаром вони одружилися. Батьки хоч і були проти, але не хотіли псувати стосунки з дочкою та навіть прийшли на весілля. Але батьки були впевнені, що цей шлюб довго не триватиме. І так минуло півроку після реєстрації стосунків. Рожеві окуляри спали з очей дівчини, і вона побачила, чому батьки були проти її вибору. Михайло був із дуже неблагополучної родини, де вважається нормальним пити.

Advertisements

Усі знають, що алкоголь руйнує сім’ї. Саме це й сталося у родині Олі. Вона довго терпіла, але потім таки не витримала і пішла від нього. Михайло, коли пив, ставав сам не свій, втрачав самоконтроль, міг навіть підняти руку на дружину. Коли Оля розлучилася, вона дуже шкодувала, що колись не послухалася думки батьків, які хотіли для неї кращого. У процесі цього шлюбу вона лише втратила час, нерви і не набула нічого вартого. Вона зрозуміла, що заміж потрібно виходити не тільки за коханням, а й за розумом.

Advertisements