Олег спершу створив враження ідеального зятя, але щось у ньому мені не сподобалося. І невдовзі після їхнього весілля я дізналася дещо жа хливе.

Коли дочка познайомила мене зі своїм хлопцем, за якого зібралася заміж, то я одразу насторожилася. Олег був підозрілою людиною, надто багато в ньому було гарного, а ідеальних чоловіків не існує. У мене всередині було дивне підозріле відчуття щодо Олега, бо я все життя пропрацювала слідчим, тож розумію, коли з людиною не все так чисто. Але Олег намагався замазати нам очі, купував дорогі подарунки, возив доньку до різних курортів. У результаті вони одружилися. Через півроку зять показав своє справжнє обличчя . Олег сказав, що йому стало нудно, що йому набридла надто правильна дружина, від шлюбу він не чекав на те, що є. Йому не вистачало драйву, тож Олег пішов. Донька цілими днями плакала в ліжку, не вставала.

Її неможливо було заспокоїти. Я їй сказала, що таке прощати не можна, краще подати на роз лучення. І тут я дізнаюся, що скоро стану бабусею, донька вагітна. Ні про яке розл учення і мови не могло бути. Я підключила свої зв’язки, швидко знайшла Олега. Пригрозила йому, що з нагоди роз лучення, він платитиме величезні аліменти, я йому це влаштую. Олег подумав ще кілька днів, а потім повернувся до родини. Після народження сина Олега було не впізнати. Він став найдбайливішим чоловіком і батьком. Весь час проводив із дитиною, читав їй на ніч, співав для сина пісеньки. Донька була щаслива. Але за два роки донька знову заявила, що Олег пішов із сім’ї. Цього разу сказав, що йому просто набрид сімейний побут та одноманітність.

Advertisements

Тоді я вирішила привнести в їхнє життя радість, забрала онука до себе, а донька з Олегом поїхали у відпустку на море. Хоч якась різноманітність. Так мені ще на півроку вдалося зберегти їхні стосунки. Але вчора донька знову заявила, що Олег все ж таки хоче піти. Цього разу я нічого робити не буду. Мені здається, якщо він піде, то буде ще краще. Навіщо моїй дочці чоловік, який сам не хоче бути з нею. Вона молода, ще знайде собі іншого. Тільки дитя шкода, що в нього такий батько.

Advertisements